MENU
DK EN
Food Trends 2020: Forudbestil nu
Hvor skal væksten komme fra?

Hvor skal væksten komme fra? 

 

Bliv bedre rustet til nye perspektiver

Vi lever i en tid, hvor løbende innovation er en nødvendighed, og hvor stærke brands er dynamiske brands. Med Food Trends 2020 er du langt bedre rustet til at se nye perspektiver og indtænke dem i nye sammenhænge, nye koncepter, nye sortimenter og ikke mindst i iscenesættelsen af dit brand og dit produkt.

Food Trends 2020 er vores bud på de trends, som er med til at ændre fødevareforbrugerens adfærd nu og i de kommende år. En spændende bog fyldt med indsigter, perspektiver, data og strategiske overvejelser.

Innovation bygger på fremtidens værdier

Selvom ingen af os kender fremtiden, så kan vi ved at følge nye tendenser og trends i langt højere grad forudsige, hvilke veje forbrugerne går, hvordan adfærden vil ændre sig, og hvad vi kommer til at købe de kommende år.

DET HANDLER OM AT FOLDE FREMTIDEN TILBAGE TIL NUTIDEN
Innovation handler om at se udviklingen fra flere perspektiver. Vi skal forstå, hvordan verden rundt om os agerer. Mens nogle tendenser allerede er stærke, er andre endnu svage, men har potentiale til at ændre forbrugeradfærd og skabe ny forretning. Derfor er det vigtigt at have fokus på Food Trends.

FLERE TRENDS I ET PRODUKT

Vores erfaring viser, at man skaber de stærkeste fødevarebrands - og den stærkeste kommunikation ved at medtænke flere trends i samme koncept. Det giver mere bredde og dybde og dermed mere robusthed - og større træfsikkerhed for løsninger, der giver størst mulig relevans for flest mulige forbrugere. De 11 nye food trends er:

SÅDAN BRUGER DU BOGEN

Der er tale om et kvalitativt studie med omfattende field- og deskresearch, således at vi kan se fødevaretendenser i et bredere perspektiv. Indsigterne er således relevante, hvad enten du arbejder i producentleddet, i detailhandlen eller i food service.

Du kan bruge bogen til at se sammenhænge, forstå forbrugeradfærd, arbejde med mulighedsrum, facilitere innovationsprocesser, finde huller i markedet, til produktudvikling og i dit salgsarbejde. 
Vi har identificeret 11 food trends, som vi tror på for fremtiden, og som alle på hver sin måde relaterer til den overordnede trend, Mindful Eating.

Food Trends 2020 er skrevet på engelsk og tager udgangspunkt i relevante fakta fra store dele af verden.

Vil du have fingre i bogen?

VIL DU VIDE MERE?

Vi kommer meget gerne forbi til præsentation af de enkelte trends og en snak om, hvad det kan betyde for jer.

Kontakt Foodplanner Hanne Harbo:
harbo@nmic.dk eller +45 2029 2978

Matas: Skønnere sammen
NY START FOR DANMARKS
SKØNNESTE KÆDE

NY START FOR DANMARKS
SKØNNESTE KÆDE

SAMMEN OM AT SKABE ET NYT SYN PÅ SKØNHED

Skal man tro mode- og skønhedsbranchens gængse kommunikation, så handler skønhed om at være ung, høj, tynd og smuk. Det er dén opfattelse, vi sammen med Matas vil have danskerne til at gøre op med. For skønhed er først og fremmest en følelse, der er for alle. Budskabet er, at du ikke skal ligge under for et bestemt skønhedsideal; du skal gøre dét, der får dig til at føle dig skøn.

Vi pegede på Hella Joof som frontfigur. En skøn kvinde, som fuldt ud deler vores holdninger og derfor har ekstremt stor troværdighed og gennemslagskraft.

SKØNNERE SAMMEN SOM PARAPLY OG PEJLEMÆRKE

Skønnere sammen blev det nye omdrejningspunkt for Matas. Ud over at favne et budskab om et mere rummeligt skønhedsideal favner det også den daglige, taktiske kommunikation, hvor eksempelvis en shampoo og en balsam til en god pris unægtelig også er skønnere sammen.

Det kan handle om ’mig og mine nære’ eller om den personlige relation til Matas. Også internt er det et godt og involverende tema, både i forhold til medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører. 

SKØNHED HAR MANGE ANSIGTER. FØLELSEN ER DEN SAMME

Involvering er et nøgleord i det nye Matas. På skønneresammen.dk inviterede vi alle til at uploade et selvportræt og give et personligt bud på, hvad skønhed er. Portrættet bliver automatisk til en mosaik, der består af ca. 10.000 andre skønne mennesker. Allerede et døgn efter, de første mails blev sendt ud til medlemmer i Club Matas, havde tusindvis fulgt opfordringen, og man kan kun blive glad over de mange dejlige bud på, hvad skønhed er.

Skønnere sammen som omdrejningspunkt og som ny payoff bliver godt modtaget. Næsten 30% svarer allerede nu, at Skønnere sammen passer godt til Matas, og den samlede reklameerindring er siden opstarten steget signifikant.  

KUNDERNE KAN LIDE DET NYE MATAS

Amazon: Sådan kommer du i gang
Boost forretningen med Amazon

Boost forretningen med Amazon

AMAZON – TRUSSEL ELLER DIN NYE DIGITALE SALGSKANAL?

Hos Nørgård Mikkelsen har vi en ambition om at være de bedste i landet til at lave effektfuld markedsføring. Så når store markedspladser som Amazon, Zalando og e-bay vender op og ned på spillereglerne for brands og retailere, vil vi være på forkant med udviklingen.

Derfor har vi over en periode udbygget vores search- og performancemarketingafdeling med kompetencer omkring de nye platforme. Og derfor har vi indgået et strategisk samarbejde med Finc3, som er Tysklands førende specialister i markedsføring på markedspladser som f.eks. Amazon.

 

Hvordan kommer jeg i gang med Amazon?

Det er helt enkelt. Tag fat i os, så giver vi dig i samarbejde med Finc3 en køreplan for, hvad du skal gøre, og hvad du skal være særligt opmærksom på.


Kontaktinfo: Kasper Kjærsgaard Jensen
Mob: +45 2284 0454
Email: kasper@nmic.dk

 

Download indlæggene fra seminaret i Aarhus og København

Download:
Hvilke muligheder åbner sig med Amazon v/Finc3

Download: 
Skil dig ud og sælg v/Nørgård Mikkelsen

Danner: Mobile only kampagne
Kan man gøre en forskel på 2 sekunder?

Hårdtslående
Mobile only
kampagne

Re-targeting som storytelling-værktøj – for første gang i Danmark.
Og så for et godt formål.

RETARGETING SOM VÅBEN I KAMPEN MOD VOLD MOD KVINDER

Sammen med den humanitære støtteorganisation Danner, udviklede vi en mobile only kampagne, der skulle sætte fokus på de 33.000 danske kvinder, der hvert år udsættes for fysisk vold. Fakta viser, at vold i hjemmet er den form for kriminalitet, hvor offeret oftest udsættes for gentagen vold. Så indsigten vi arbejdede med var, at jo længere tid vold ignoreres, jo værre bliver det. Men hvordan kunne vi fortælle den historie på et medie, hvor man kun har 2 sekunder til at fange folk?

The Retargeting rage project

Re-targeting er et effektivt og flittigt brugt digitalt markedsførings-tool i dag, men i stedet for at bruge det til mekanisk gentagelse af samme budskab, brugte vi re-targeting som redskab til at fortælle en historie, der hele tiden udviklede sig – og kunne få folk til at handle. Helt konkret, lavede vi 4 korte mobiloptimerede film på Facebook, hvor en kvinde gradvist blev udsat for mere og mere vold. Via re-tageting kunne vi målrette filmene til de personer, som havde set kvinden tidligere, men ikke reageret på det i deres timeline. Så for hver gang folk ikke stoppede og reagerede, eskalerede volden i filmen. Præcis som i den virkelige verden.

Resultater

Målet for kampagnen var at skabe awareness omkring et følsomt emne. Men vi ville mere end bare at råbe højt. Vi ville have folk til at handle. Og heldigvis viste resultaterne, at vi med den målrettede kommunikation og storytelling fik rigtig mange folk til at interagere med de kreative posts og dermed selv opleve aha-effekten – og at der blev brugt mere tid på at interagere med emnet end nogensinde før.

480% flere besøg end året før

+700.000 eksponeringer af videoer

+1000 timer viewtime

Sunset Boulevard: SoMe aktivering
Make love
not likes

Make love
not likes

Når branding og sociale medier går op i en højere enhed

Hvordan får man en stemme i markedet, når man ikke har samme størrelse som konkurrenterne? Det er den udfordring, Sunset Boulevard står over for. Kunsten er at finde det helt rigtige sted at være, når man nu ikke kan være alle steder. Og for Sunset er det sted: Facebook. Her kan vi nemlig komme helt tæt på målgruppen og ramme den enkelte med et meget specifikt budskab med mediets mange muligheder for segmentering og målretning.

Don´t be pushy, be nice

Strategien for Sunset Boulevards tilstedeværelse på Facebook er klar: Mindre taktik. Mere følelser. Hvert post skal skabe en reaktion. Der skal kunne sættes en emoji på. Det kan være et grin, en situation, man kan genkende, eller en craving over noget, der ser lækkert ud. Det vigtigste er, at vi rammer noget hos brugerne, så de føler, at den tid de har brugt med Sunset er godt givet ud.

BRANDING SKABER SALG

Ved at arbejde med blødere budskaber bliver Sunset meget mere relevant for målgruppen. Med relevans skaber vi engagement og øget timespend. Og det er netop det, der gør, at Sunset bliver top-of-mind og får skabt et cool brand-image – og i sidste ende; får langet nogle burgere over disken.

+100.000 flere transaktioner på et år

2015 vs 2016

Linie aquavit: Global re-positionering
Fra norsk traditionalist til New Nordic Explorer

Fra norsk traditionalist til New Nordic Explorer

Verdens ældste og mest premium akvavit

LINIE er verdens ældste akvavit og kendt for sin helt unikke modning på havet. For lige siden sin oprindelse i 1805 har hver eneste dråbe LINIE sejlet verden rundt i sherryfade og krydset ækvator to gange. Og det er denne lange rejse, som giver LINIE sin bløde og helt uforlignelige smag.

Men brandet havde brug for at blive kommunikeret på en mere unik måde, som også appellerede til en yngre målgruppe. Derfor repositionerede vi LINIE fra at være en traditionel norsk spiritus til at være den gældende nordiske premium akvavit.

Vi fokuserede på tre ting i den nye kommunikation

Forøge premiumness

ved at give produktet et mere moderne og eksklusivt udseende. Målrettet en yngre og mere trendy målgruppe.

Mere storytelling

om LINIEs uforlignelige rejse. En af indsigterne var nemlig, at mange faktisk ikke tror på, at LINIE modnes til havs.

Skabe nye LINIE-lejligheder.

Så LINIE kunne gå fra at være noget, du drikker rent, til at være en ingrediens i en lækker drink fx fredag aften i byen.

En integreret kampagne

Men hvordan gjorde vi så? Vi udviklede ”Explore LIFE. Explore LINIE”-platformen og en integreret kampagne, hvor vi konstant opfordrer og inspirerer folk til at udforske livet og den bløde, unikke smag af LINIE. Alt sammen for at tilføre ekstra værdi til deres oplevelse med brandet.

Explore-filmen viser masser af lejligheder, hvor LINIE nydes, og alle mulige overraskende ting, du kan udforske rundt om i verden. Og så fortæller den selvfølgelig også den inspirerende historie om LINIE-brandet.

Globalt website

Et nyt globalt website er indgangen til den digitale udforskning af brandet. Her finder du overraskende fakta, historier om håndværket og opskrifter på mad og drinks. Denne digitale verden bruger i høj grad Facebook som platform til digital aktivering og interaktion med forskellige målgrupper. Men Instagram er også et vigtigt element i kampagnen. For her opmuntrer LINIE folk til at vise deres egen udforskning med hashtag’et #ExploreLINIE.

Matas: Lanceringskampagne
Håndholdt univers hitter digitalt

Håndholdt univers
hitter digitalt

LEVENDE OG INSTA-VENLIG PROFIL

Plaisir Young Skin er målrettet kvinder i 20’erne. Rent hudplejemæssigt er det en overset målgruppe, fordi branchen traditionelt har fokuseret på teenageres urene hud og de modne kvinders bekymring om rynker. Så opgaven var at skabe et design og et univers, der fik fat i en ny målgruppe  – en målgruppe med travl hverdag, en ditto timeline og en kritisk indstilling til alt, hvad der lugter af traditionel reklame.

Præmissen var, at universet skulle fungere primært på Matas’ egne platforme og især sociale medier. Så ud med topmodeller og pseudo-videnskabelige løfter om effekt. Og ind med legende og levende elementer, der fanger opmærksomheden, glad musik og fokus på det væsentlige formuleret i korte #-tekster

UNGT DESIGN

Produkterne er - helt i målgruppens ånd - fri for parfume og anden unødvendig kemi. Vores design er enkelt og grafisk. Det har reference til moder-brandets rombeformede grafik, men skiller sig ud og får sin egen identitet målrettet de unge.

ALTID I BEVÆGELSE

Universet er udviklet, så vi nemt kan lave små, enkle stop-motion film, der virker på de digitale medier. Alt er lavet i hånden - uden snyd. (Bonus-info: Det tog 2 mand og en AD’er en lang weekend at folde Flamingo, Ananas og Kamera og 150 forskellige romber.)

”Universet fungerer sindssygt godt på sociale medier, fordi det altid er i bevægelse og skiller sig så markant ud fra andre hudpleje-serier. Young Skin har givet Plaisir-brandet et boost, og det er lykkedes at skabe vækst – ikke bare på de nye produkter, men på hele serien."

- Dorthe Vaabengaard, Brand Manager, Matas

Bygma: Brand positionering
En stærk profil kræver et stærkt fokus

vi skærpede målgruppen og styrkede forretningen

Relanceringen af Bygma-brandet handlede om mere end kommunikation.

NÅR DU PRØVER AT VÆRE ALT FOR ALLE, ENDER DU MED IKKE AT VÆRE NOGET FOR NOGEN

Der var en gang hvor Bygma handlede med alle fra den helt store entreprenør til den enlige gamle kone. Med det resultat at kæden ikke stod for noget som helst.

I tæt samarbejde med Bygmas ledelse besluttede vi at satse på de professionelle. Vel vidende at det også ville tiltrække de mest ambitiøse gør det selv folk – et købekraftigt segment.

Brandets position skal gennemsyre alt

At give et brand en stærk position er mere end en kommunikationsopgave. I Bygmas tilfælde betød det gennemgribende ændringer i butikkerne.

butikkers placering blev ændret

butikker blev ombygget

Produkt-sortimentet blev opgraderet

personalet blev efteruddannet

”Forklaringen på årets flotte resultat skal findes i koncernens evne til at fokusere og positionere forretningen”

Adm. dir. Peter H. Christiansen i Dagens Byggeri

Rynkeby: Brandkampagne
Det er klogere at give mening end at give et godt tilbud

Folk husker dét, du får dem til at føle

Danmarks stærkeste juicebrand er under pres

Nye konkurrenter dukker op, der kører konstant priskampagner i butikkerne og forbrugerne ved ikke, hvorfor de skal vælge den ene juice frem for den anden.

Sammen med Rynkeby valgte vi at finde tilbage til kernen i brandet og gå en mere emotionel vej. Du ser derfor ikke et eneste Rynkeby-produkt i den nye Rynke film. Til gengæld oplever du, hvad det er for en værdi, Rynkeby giver – og hvordan du selv kan være med til at gøre en forskel.

”Doing good” skal leves. Ikke bare siges

”Hemmelig ven” er en enkel fortælling om, at du ved at vælge Rynkeby ikke bare gør noget godt for dig selv: Du støtter samtidig Team Rynkeby og kampen mod børnecancer.

Filmen er baseret på Rynkebys nye brandplatform, hvor vi har gjort ”Doing Good” til omdrejningspunkt. Det har vi gjort ud fra en overbevisning om, at det er stærkere og mere værdifuldt at fortælle, hvad du brænder for, end at tage udgangspunkt i taktik eller USP’er, der nemt kan kopieres.

Doing good er ikke et marketing-stunt for Rynkeby

Det er en helt grundlæggende holdning om, at alt hvad man gør, skal gøre verden lidt bedre. Det gælder for alt fra måden at fremstille produkter på til støtten til Team Rynkeby.

Rynkeby dækker alle omkostninger for Team Rynkeby. Så alt, hvad der samles ind, kan gå ubeskåret videre. Det er gennem årene blevet til 209 millioner kroner.

1,5 mio. visninger på to uger

Har du en fortælling, der giver mening for målgruppen, kan du få din fortælling til at rejse på nettet. Efter 14 dage har ”Hemmelig ven” fået mere end 1,5 mio. unikke visninger og mange positive kommentarer med på vejen.

Der er ingen tvivl om, at vi rammer noget med vores emotionelle tilgang. Selvom vi ikke siger et ord om produkter eller kvalitet, tilkendegiver hele 33%, efter at have set filmen, at de er villige til at betale mere for et produkt fra Rynkeby, efter de har set filmen.

Jørn Falk, Marketing Director, Rynkeby

L’EASY: Brandkampagne
Et klogt brand satser på mere end pris

Det er ikke for sjov, vi lader Luffe og Sjanne underholde nationen

til glæde hver dag for et lille beløb om måneden

Hvis du vil skabe en god forretning, er et stærkt brand afgørende. Med Luffe og Sjanne i front - og Peter i bagagen - har vi skabt et af Danmarks stærkeste universer.

Vi bygger på en indsigt om, at det ikke er rationelle argumenter og pris, der tæller, når man handler hos L’EASY: Det er muligheden for at få dét, man har lyst til - her og nu.

med sympatien for luffe og sjanne kan vi blive meget direkte i vores kommunikation...

Luffe og Sjanne baner vejen. Peter leverer varen

Substansen er også i orden, for intet brand kan leve på sympati alene. Med Peter-konceptet har L’EASY fjernet alt bøvl for kunderne:

“Luffe & Sjanne-universet har nu eksisteret i 6 år, og det er lykkedes løbende at udvikle det, så historierne stadig skaber stor involvering og sympati. Og vi ser ikke nogen wear out på universet”

Kasper Kjærsgaard Jensen, Kontaktdirektør, partner

Tid er mere end penge

Tid og opmærksomhed er det vigtigste, vi kan give hinanden
Jo mere tid, jo stærkere relation

Det er med brands, som det er med mennesker. Jo mere tid, man bruger sammen, jo stærkere bliver relationen. Så vi ser det som vores opgave at gøre de brands, vi arbejder for, så interessante, at mennesker har lyst til at tale med dem, tale om dem og bruge deres kostbare tid på dem.

Vi skaber vækst for brands ved at skabe værdi for mennesker

Vi er over 70 specialister på vores bureauer i Odense og København. Designere, sociologer, antropologer, økonomer - krøllede hoveder og excel-hjerner, som alle er her for én ting: At skabe værdi for mennesker.  

Vi tænker ikke, vi kan redde verden, men vi vil altid søge det relevante og det interessante, der kan at gøre hverdagen lidt lettere eller lidt sjovere.

Stærke brands er dynamiske brands

At forstå hvad, der får mennesker til at handle, er afgørende for at kunne skabe værdi og vækst. Så vi identificerer kulturelle sammenhænge og sociale markører, følger trends og nye teknologier. Finder indsigter, der fører til ideer af den slags, der udvikler og fornyer brands. For et stærkt brand er ikke statisk, men i konstant dialog med sin omverden for at finde nye måder skabe interesse og relevans.

 

VI SKABER VÆRDI OG VÆKST PÅ TVÆRS

Vi har udviklet en særlig værdi- og vækstmodel, som vi kalder for Value Innovation Process. Og vores brandteams har specialiseret sig i at skabe den sammenhængende kunderejse på tværs af alle kanaler, som er helt essentiel, når et brand skal gøres til et dynamisk brand.

integrated

campaign

Creative Campaign - Film - Print - Digital - Omnichannel Communication - Creative Strategy - Media Buying

sales

marketing

POS Communication - Shopper Marketing - Campaign Activation

brand

design

Corporate Identity - Package Design - Brand Strategy - Customer Experience Design

digital

services

Digital Transformation - Website Development - UX Design - Social Media

dialogue

direct

CRM Loyalty - CEM - Inbound Marketing

intelligent

media

Dynamic Campaigning - Medie buying, -planning - SEM - data intelligence - PPC - Programmatic

NØRGÅRD MIKKELSEN PERSONDATA POLITIK

Formål med denne politik

Denne persondatapolitik omfatter alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Nørgård Mikkelsen, CVR.nr: 34644519 del af koncernen 3C Retail A/S.

Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er Nørgård Mikkelsens mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.

Hvilke oplysninger indhenter vi?

1. Automatisk indsamlede data

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af trafikdata og cookies er eksempler på dette.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger.

Eksempler på data der opsamles og analyseres:

- Dato og tidspunkt for besøg.
- De sider der besøges i løsningen.
- IP-adressen på den besøgende.
- Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.).
- URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).

Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies/

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

Du kan læse mere om vores brug af cookies nedenfor i pkt. ‎4.

2. Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

- Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside.
- Oplysninger du deler med os via sociale medier.
- Oplysninger sendt på e-mail.

Særligt om cookies

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

Cookietyper og deres formål

Vi anvender følgende former for cookies:

- Tekniske cookies: Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. De sørger også for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Du kan læse mere om tekniske cookies her.

- Statistikcookie: Optimerer design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. Du kan læse mere om statistisk cookies her.

- Markedsføringscookie: Bruges til at vise dig reklamer for produkter eller oplevelser, du tidligere har kigget på. Du kan læse mere om markedsførings cookies her.

- Personaliseret cookie: Bruger oplysninger til at sortere indhold, så du får vist indhold, der er relevant for dig. Du kan læse mere om personaliserede cookies her.

 

Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at hvis du bruger flere browsere, så skal du slette cookies på dem alle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dine rettigheder

I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:

- Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger Nørgård Mikkelsen behandler om dig
- Du kan til enhver tid anmode om at Nørgård Mikkelsen korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger.
- Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på datatilsynet.dk

Sikkerhed
Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kontakt: Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på info@nmic.dk. Vi kan endvidere træffes på 70 20 20 65 indenfor normale kontortider.

Version: Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 14.06-2018

Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

- Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
- Optimering af vores digitale løsninger.
- Gennemførelse af ordrer i online butik, herunder kurv funktion, betaling, tjek af kortoplysninger, m.m.
- Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, m.m. via digitale løsninger.
- Arkiv over registrerede produkter og tilhørende personlige oplysninger.
- Administration af medlemskaber.
- Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os.
- Optimeret markedsføring på digitale kanaler pba. dataoplysninger

Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.

Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.

 

Hvem får adgang til oplysningerne?

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Nørgård Mikkelsen til de formål, som er anført i pkt. ‎2 ovenfor.

Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år.

 

KOM TIL ÅRETS VIGTIGSTE FØDEVAREDAG PÅ KOLDINGHUS D. 22. MAJ🍴

Hvad betyder danskernes nye madvaner for din forretning? På konferencen ”DINNER IS READY” sætter vi convenience-begrebet i nyt perspektiv og giver viden og værktøjer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at finde rundt i fødevarebranchen anno 2019.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her: https://www.tilmeld.dk/DINNER-IS-READY

FØDEVAREDAG

test

test

test

get in touch

+45 7020 2065
info@nmic.dk

Englandsgade 24 DK-5000 ODENSE

Vesterbrogade 10, 4. sal DK-1620 COPENHAGEN

work with us

Vi arbejder ikke for vores kunder. Vi arbejder med dem. For uden et tæt samarbejde kan vi ikke skabe reel værdi og bygge stærke brands. Ring og lad os finde ud af, om vi er noget for hinanden.

Camilla Nordqvist

+45 2164 4201 cn@nmic.dk

Kasper Kjærsgaard Jensen

+45 2284 0454 kasper@nmic.dk

work for us

Vi er over 70 specialister, der brænder for at bygge innovative og dynamiske brands.
Vil du være med, så fortæl lidt om dig selv og send din ansøgning på:
https://nmic.biz/ansogning/

Vi søger i øjeblikket:
Kontaktdirektør (København kontoret)

who do you need?

Andreas Kroun ChristensenCreative Traineeandreas.christensen@nmic.dk6314 4737
Anée Danevig PlangeMedia Planneranee@nmic.dk 6314 4692
Anita Lykke AndersenProject Manageranita@nmic.dk6314 4723
Anja FriboAccount Manageranja@nmic.dk 6314 4642
Anne Falkesgaard JørgensenProject Manageranne@nmic.dk6314 4627
August Holmstrup RasmussenTrainee august@nmic.dk6314 4635
Birgit UssingSenior Project Managerbirgit@nmic.dk 6314 4671
Birgitte WorkHR & Marketing Managerbirgitte@nmic.dk 6314 4641
Bodil IbsenCOO & Partnerbodil@nmic.dk 4029 1808
Camilla Cosmus ErnstSenior Project Managercamilla.cosmus@nmic.dk 6314 4722
Camilla NordqvistClient Service Director & Partnercn@nmic.dk 2164 4201
Catharina MunksgårdProject Managercatharina@nmic.dk6314 4718
Christian BøghSenior Creativechristian@nmic.dk 2833 0057
Hanne HarboStrategic Food Planner & Partnerharbo@nmic.dk 6314 4661
Hanne SjødahlAccount Managerhs@nmic.dk 6314 4655
Henrik DaugaardIT Supporterdaugaard@nmic.dk6314 4706
Henrik RewesDigital Director & Partnerhenrik.rewes@nmic.dk 4252 2223
Jakob Cramer HolmeCreative Director & Partnerjakob@nmic.dk 2423 2886
Janne JørgensenCreativejanne@nmic.dk6314 4787
Jeppe HammingHead of Research & CRMjeppe.hamming@nmic.dk +7199 0920
Jesper PanduroSenior Designerpanduro@nmic.dk 6314 4618
Julie Bruun BuronSenior Project Managerjulie@nmic.dk 6314 4719
Kasper Kjærsgaard JensenCEO & Partnerkasper@nmic.dk 2284 0454
Kasper ZinckDigital Project Manager and Integration Specialistkasper.zinck@nmic.dk63 14 46 28
Kristine FynboeSenior Creativekristine@nmic.dk 2639 3257
Lars Tranegaard AndersenSenior Creativelta@nmic.dk 6314 4651
Lars AagaardIT SupporterlarsA@nmic.dk6314 4756
Linn SandnesSenior Creativelinn@nmic.dk 6314 4609
Lisa RoccatoAnalysis and Media Specialistlisa.roccato@nmic.dk5052 8818
Liv Cramer HolmeSenior Creativeliv@nmic.dk 6314 4739
Louise BjergDesigner Traineelouise.bjerg@nmic.dk6314 4653
Mads HemperPlanning & Optimization Managermads.hemper@nmic.dk 4257 0981
Maria AmbusCreative Director & Partnerambus@nmic.dk 6314 4662
Marianne MartinussenProject Managermam@nmic.dk6314 4605
Marie WehnertSenior Creativemarie@nmic.dk 2925 4858
Marlene Ellegaard NielsenAccount Managermarlene@nmic.dk 6314 4694
Martin K. EttrupSenior Creativeettrup@nmic.dk 6314 4761
Matias TinghusAnthropologistmatias.tinghus@nmic.dk2825 5839
Melissa Marschner EriksenProject Managermelissa.eriksen@nmic.dk6314 4614
Mette HarderPAmette.harder@nmic.dk 6314 4602
Michael Falch MadsenIT Supportermichael.madsen@nmic.dk6314 4696
Mikkel NielsenAccount Managermikkel@nmic.dk6314 4740
Neel JønssonSearch Specialistneel@nmic.dk3021 9510
Niels MichaelsenHead of Digital Medianiels.michaelsen@nmic.dk2243 0178
Peter DunkerSenior Creativepeter.dunker@nmic.dk 6314 4721
Rasmus Nybo AndersenCreative Directorrasmus.nybo@nmic.dk6314 4622
Rikke DybkjærSenior Project Managerrikke@nmic.dk 6314 4626
Sebastian Egelund ØstgaardCreativesebastian.oestgaard@nmic.dk6314 4619
Sie Kjærsgaard JensenAccount Managersie@nmic.dk 6314 4620
Sintija PotaicukaMobile, UX & Design Specialistsintija@nmic.dk6314 4612
Sofie Ehlers BildJunior Creativesofie.bild@nmic.dk6047 2002
Steen WahlStrategic Planner & Partnerwahl@nmic.dk 4016 0642
Søren GrønhøjFacility Managervicevaert@nmic.dk 3040 4440
Thomas AadalClient Service Directoraadal@nmic.dk 3065 9476
Torben Lund JørgensenHead of Financetorben.jorgensen@nmic.dk 6314 4705
Troels Dahl HaulrichCreativetroels@nmic.dk 6314 4758
Ulrik BuhlHead of Production & Partnerulrik@nmic.dk 6314 4674
Viggo Linde ThomsenCreative Director & Partnerviggo@nmic.dk 4016 0641

MØD FREMTIDENS DYNAMISKE BRANDS

Rene indsigter. En skefuld strategi. Masser af nysgerrighed. Det er vores opskrift på fremtidens dynamiske brands. Vi bygger altid innovative og kreative løsninger til vores samarbejdspartnere – fra digitale apps til landsdækkende kampagner. Og sammen skaber vi stærke og dynamiske brands.