MENU
DK EN
Sunset Boulevard: SoMe aktivering
Make love
not likes

Make love
not likes

Når branding og sociale medier går op i en højere enhed

Hvordan får man en stemme i markedet, når man ikke har samme størrelse som konkurrenterne? Det er den udfordring, Sunset Boulevard står over for. Kunsten er at finde det helt rigtige sted at være, når man nu ikke kan være alle steder. Og for Sunset er det sted: Facebook. Her kan vi nemlig komme helt tæt på målgruppen og ramme den enkelte med et meget specifikt budskab med mediets mange muligheder for segmentering og målretning.

Don´t be pushy, be nice

Strategien for Sunset Boulevards tilstedeværelse på Facebook er klar: Mindre taktik. Mere følelser. Hvert post skal skabe en reaktion. Der skal kunne sættes en emoji på. Det kan være et grin, en situation, man kan genkende, eller en craving over noget, der ser lækkert ud. Det vigtigste er, at vi rammer noget hos brugerne, så de føler, at den tid de har brugt med Sunset, er godt givet ud.

BRANDING SKABER SALG

Ved at arbejde med blødere budskaber bliver Sunset meget mere relevant for målgruppen. Med relevans skaber vi engagement og øget timespend. Og det er netop det, der gør, at Sunset bliver top-of-mind og får skabt et cool brand-image – og i sidste ende; får langet nogle burgere over disken.

+100.000 flere transaktioner på et år

2015 vs 2016

Linie aquavit: Global re-positionering
Fra norsk traditionalist til New Nordic Explorer

Fra norsk traditionalist til New Nordic Explorer

Verdens ældste og mest premium akvavit

LINIE er verdens ældste akvavit og kendt for sin helt unikke modning på havet. For lige siden sin oprindelse i 1805 har hver eneste dråbe LINIE sejlet verden rundt i sherryfade og krydset ækvator to gange. Og det er denne lange rejse, som giver LINIE sin bløde og helt uforlignelige smag.

Men brandet havde brug for at blive kommunikeret på en mere unik måde, som også appellerede til en yngre målgruppe. Derfor repositionerede vi LINIE fra at være en traditionel norsk spiritus til at være den gældende nordiske premium akvavit.

Vi fokuserede på tre ting i den nye kommunikation

Forøge premiumness

ved at give produktet et mere moderne og eksklusivt udseende. Målrettet en yngre og mere trendy målgruppe.

Mere storytelling

om LINIEs uforlignelige rejse. En af indsigterne var nemlig, at mange faktisk ikke tror på, at LINIE modnes til havs.

Skabe nye LINIE-lejligheder.

Så LINIE kunne gå fra at være noget, du drikker rent, til at være en ingrediens i en lækker drink fx fredag aften i byen.

En integreret kampagne

Men hvordan gjorde vi så? Vi udviklede ”Explore LIFE. Explore LINIE”-platformen og en integreret kampagne, hvor vi konstant opfordrer og inspirerer folk til at udforske livet og den bløde, unikke smag af LINIE. Alt sammen for at tilføre ekstra værdi til deres oplevelse med brandet.

Explore-filmen viser masser af lejligheder, hvor LINIE nydes, og alle mulige overraskende ting, du kan udforske rundt om i verden. Og så fortæller den selvfølgelig også den inspirerende historie om LINIE-brandet.

Globalt website

Et nyt globalt website er indgangen til den digitale udforskning af brandet. Her finder du overraskende fakta, historier om håndværket og opskrifter på mad og drinks. Denne digitale verden bruger i høj grad Facebook som platform til digital aktivering og interaktion med forskellige målgrupper. Men Instagram er også et vigtigt element i kampagnen. For her opmuntrer LINIE folk til at vise deres egen udforskning med hashtag’et #ExploreLINIE.

Matas: Lanceringskampagne
Håndholdt univers hitter digitalt

Håndholdt univers
hitter digitalt

LEVENDE OG INSTA-VENLIG PROFIL

Plaisir Young Skin er målrettet kvinder i 20’erne. Rent hudplejemæssigt er det en overset målgruppe, fordi branchen traditionelt har fokuseret på teenagernes uren hud og de modne kvinders bekymring om rynker. Så opgaven var at skabe et design og et univers, der fik fat i en ny målgruppe  – en målgruppe med travl hverdag, en ditto timeline og en kritisk indstilling til alt, hvad der lugter af traditionel reklame.

Præmissen var, at universet skulle fungere primært på Matas’ egne platforme og især sociale medier. Så ud med topmodeller og pseudo-videnskabelige løfter om effekt. Og ind med legende og levende elementer, der fanger opmærksomheden, glad musik og fokus på det væsentlige formuleret i korte #-tekster

UNGT DESIGN

Produkterne er - helt i målgruppens ånd - fri for parfume og anden unødvendig kemi. Vores design er enkelt og grafisk. Det har reference til moder-brandets rombeformede grafik, men skiller sig ud og får sin egen identitet målrettet de unge.

ALTID I BEVÆGELSE

Universet er udviklet, så vi nemt kan lave små, enkle stop-motion film, der virker på de digitale medier. Alt er lavet i hånden - uden snyd. (Bonus-info: Det tog 2 mand og en AD’er en lang weekend at folde Flamingo, Ananas og Kamera og 150 forskellige romber.)

”Universet fungerer sindssygt godt på sociale medier, fordi det altid er i bevægelse og skiller sig så markant ud fra andre hudpleje-serier. Young Skin har givet Plaisir-brandet et boost, og det er lykkedes at skabe vækst – ikke bare på de nye produkter, men på hele serien."

- Dorthe Vaabengaard, Brand Manager, Matas

Bygma: Brand positionering
En stærk profil kræver et stærkt fokus

vi skærpede målgruppen og styrkede forretningen

Relanceringen af Bygma-brandet handlede om mere end kommunikation.

NÅR DU PRØVER AT VÆRE ALT FOR ALLE, ENDER DU MED IKKE AT VÆRE NOGET FOR NOGEN

Der var en gang hvor Bygma handlede med alle fra den helt store entreprenør til den enlige gamle kone. Med det resultat at kæden ikke stod for noget som helst.

I tæt samarbejde med Bygmas ledelse besluttede vi at satse på de professionelle. Vel vidende at det også ville tiltrække de mest ambitiøse gør det selv folk – et købekraftigt segment.

Brandets position skal gennemsyre alt

At give et brand en stærk position er mere end en kommunikationsopgave. I Bygmas tilfælde betød det gennemgribende ændringer i butikkerne.

butikkers placering blev ændret

butikker blev ombygget

Produkt-sortimentet blev opgraderet

personalet blev efteruddannet

”Forklaringen på årets flotte resultat skal findes i koncernens evne til at fokusere og positionere forretningen”

Adm. dir. Peter H. Christiansen i Dagens Byggeri

Inspiration: Digital salgskampagne
BEDSTE DIGITALE KAMPAGNE
FDIH EHANDELSPRIS 2017

BEDSTE DIGITALE KAMPAGNE
FDIH EHANDELSPRIS 2017

Når danskerne skal have inspiration

Når danskerne skal have inspiration, trækker de mobilen op ad lommen. Den lille følgesvend tjekkes op mod 200 gange i døgnet - i halvdelen af tilfældene uden andet formål end at holde sig opdateret.

Det er her, vinduet til forbrugernes opmærksomhed er.

Med Nørgård Mikkelsens Mobile Publicator sikrer du dig direkte adgang til de potentielle kunder med dine budskaber. Metoden er stærk kreativitet og effektiv indrykning i tæt og cost effektivt samspil.

Farvel til postkassen - goddag til mobilen

Er dit behov at afvikle udsalgskampagne, at introducere nye trends og produkter til jul eller starte et nyt forretningsområde op?

Mobile Publicator er en effektiv platform, der øger dit brand's quality time spend med forbrugeren.

Resultaterne manifesterer sig i høj oplevet værdi, positiv påvirkning af brandopfattelsen og øget tilstrømning til din forretning.

download whitepaper

Hent vores gratis white paper, hvor vi gennemgår, hvordan et skift fra offline medieforbrug til en digital mobilsatsning har øget Inspirations salgsindex, målgruppedækning og tidsforbrug.

download nu

VINDER AF FDIH E-HANDELSPRISEN 2017

Kampagnens resultater overbeviste også juryen i Danmarks største prisuddeling for digital commerce, E-handelseprisen. Vi vandt kategorien årets digitale kampagne med begrundelsen: "Inspiration har nytænkt den traditionelle markedsføring i branchen. Strategien er skarp og vel-eksekveret."

se mere hos fdih

”Tilbudsaviserne er vores primære medie til at trække folk i butikken nu og her, men effekten falder, og avisens varighed bliver kortere. Det gør at kontaktprisen stiger.”

Frank Sørensen, Adm. Dir. Inspiration.

Rynkeby: Brandkampagne
Det er klogere at give mening end at give et godt tilbud

Folk husker dét, du får dem til at føle

Danmarks stærkeste juicebrand er under pres

Nye konkurrenter dukker op, der kører konstant priskampagner i butikkerne og forbrugerne ved ikke, hvorfor de skal vælge den ene juice frem for den anden.

Sammen med Rynkeby valgte vi at finde tilbage til kernen i brandet og gå en mere emotionel vej. Du ser derfor ikke et eneste Rynkeby-produkt i den nye Rynke film. Til gengæld oplever du, hvad det er for en værdi, Rynkeby giver – og hvordan du selv kan være med til at gøre en forskel.

”Doing good” skal leves. Ikke bare siges

”Hemmelig ven” er en enkel fortælling om, at du ved at vælge Rynkeby ikke bare gør noget godt for dig selv: Du støtter samtidig Team Rynkeby og kampen mod børnecancer.

Filmen er baseret på Rynkebys nye brandplatform, hvor vi har gjort ”Doing Good” til omdrejningspunkt. Det har vi gjort ud fra en overbevisning om, at det er stærkere og mere værdifuldt at fortælle, hvad du brænder for, end at tage udgangspunkt i taktik eller USP’er, der nemt kan kopieres.

Doing good er ikke et marketing-stunt for Rynkeby

Det er en helt grundlæggende holdning om, at alt hvad man gør, skal gøre verden lidt bedre. Det gælder for alt fra måden at fremstille produkter på til støtten til Team Rynkeby.

Rynkeby dækker alle omkostninger for Team Rynkeby. Så alt, hvad der samles ind, kan gå ubeskåret videre. Det er gennem årene blevet til 209 millioner kroner.

1,5 mio. visninger på to uger

Har du en fortælling, der giver mening for målgruppen, kan du få din fortælling til at rejse på nettet. Efter 14 dage har ”Hemmelig ven” fået mere end 1,5 mio. unikke visninger og mange positive kommentarer med på vejen.

Der er ingen tvivl om, at vi rammer noget med vores emotionelle tilgang. Selvom vi ikke siger et ord om produkter eller kvalitet, tilkendegiver hele 33%, efter at have set filmen, at de er villige til at betale mere for et produkt fra Rynkeby, efter de har set filmen.

Jørn Falk, Marketing Director, Rynkeby

Chr. Hansen: Global Employer Branding
Global intern kampagne puster til passionen

Global intern kampagne
PUSTER TIL PASSIONEN

FÆLLES FORSTÅELSE SKABER RINGE I VANDET

Chr. Hansen er en af verdens førende producenter i Bioscience – med over 3.000 medarbejdere i 32 lande. Med de mange forskellige arbejdsområder kan det være svært at skabe indblik i og forståelse for de andre divisioner i virksomheden.

Vi ville opnå og mærke passionen gennem medarbejdernes egne fortællinger. Sammen lancerede vi en stolthedskampagne på tværs af det globale intranet, de sociale medier og på print, der engagerede alle medarbejdere i koncernen – fra lager til direktion og fra Danmark til Australien.

ARBEJDSGLÆDE DER SMITTER

Medarbejdernes historier spredte sig hurtigt videre fra intranettet til de sociale medier og gav Chr. Hansen de bedste omdømmemålinger nogensinde.

Vi delte passionen med 3.000 ansatte – og endte i top 20 over mest populære arbejdspladser.

"Kampagnen højnede den interne stolthed i virksomheden – og endte eksternt, så vi med årets resultat allerede har nået vores 2020 ambition for employer branding."

- Camilla Lercke Odgaard, Head of Media Relations & Corp. Branding, Chr. Hansen

L’EASY: Brandkampagne
Et klogt brand satser på mere end pris

Det er ikke for sjov, vi lader Luffe og Sjanne underholde nationen

til glæde hver dag for et lille beløb om måneden

Hvis du vil skabe en god forretning, er et stærkt brand afgørende. Med Luffe og Sjanne i front - og Peter i bagagen - har vi skabt et af Danmarks stærkeste universer.

Vi bygger på en indsigt om, at det ikke er rationelle argumenter og pris, der tæller, når man handler hos L’EASY: Det er muligheden for at få dét, man har lyst til - her og nu.

med sympatien for luffe og sjanne kan vi blive meget direkte i vores kommunikation...

Luffe og Sjanne baner vejen. Peter leverer varen

Substansen er også i orden, for intet brand kan leve på sympati alene. Med Peter-konceptet har L’EASY fjernet alt bøvl for kunderne:

“Luffe & Sjanne-universet har nu eksisteret i 6 år, og det er lykkedes løbende at udvikle det, så historierne stadig skaber stor involvering og sympati. Og vi ser ikke nogen wear out på universet”

Kasper Kjærsgaard Jensen, Kontaktdirektør, partner

Kohberg: Produktlancering
Opskriften på
en succesfuld lancering

Opskriften på
en succesfuld lancering

Brød var der nok af. Innovation var en mangelvare

Supermarkedets brødhylder var under pres. Forbrugerne savnede fornyelse og gode argumenter for at vælge det ene brød fremfor det andet. Og samtidig var trenden om at undgå kulhydrater på sit højeste.

Aktiv protein

Sammen med Kohberg satte vi os for at skabe reel fornyelse: Et nyt velsmagende, saftigt brød til aktive mennesker, baseret på en stærk trend, der endnu ikke havde ramt brødhylderne:

Protein!

En aktiv frontfigur

Et aktivt brød til den aktive forbruger kræver en tilsvarende frontfigur.
Aktiv Protein Brød blev udviklet sammen med Team Danmark og med Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, i front.

“Aktiv Protein Brød udgjorde mere end halvdelen af totalomsætningen af alle nyheder… og bidrog på et halvt år med 34 mio i kategoriomsætning”

Kilde: The Nielsen Company

Solar: Digital service innovation
Nu er det tid til at lade kunderne stråle

Nu er det tid til at lade kunderne stråle

Engros og logistik har forandret sig

For at komme foran markedet, er du nødt til at arbejde med kundes behov i centrum. Engros-virksomheder, der arbejder ud fra deres kunders behov, er 60% mere profitable end dem, der ikke har det mindset. Sammen med Solar er vi på en mission, der handler om at skabe værdi for kunderne langt ud over den traditionelle forretningsmodel.

Sammen med Solar lyser vi på det, der gør en forskel

Vi frigiver tid for Solars kunder, så de kan fokusere på at drive deres kerneforretning
Være en aktiv og hjælpsom kilde til det rette valg af belysning.
Vi hjælper Solars kunder med at vinde flere opgaver i et hårdt marked.

“Nørgård Mikkelsen har været dygtige til at omsætte vores forretningsstrategi til en visionær og brugervenlig digital løsning. Ligeledes har de været gode til hjælpe os på den kreative rejse og vedholdende fokuseret på værdiskabelse for kunden.”

Thomas Hestbæk, Markedschef for belysning, Solar Danmark

Forskellighed. Selv ordet smager godt.

Vi er strategisk tænkende, kreativt drevet og digital natives, men først og fremmest er vi et innovations- og kommunikationsbureau, som bygger stærke brands.

Vores mål er helt enkelt: Vi vil skabe værdi for mennesker og vækst for brands.

Derfor er vores kultur baseret på forskellighed, og vores måde at arbejde på er åben og hybrid. Vi tror på, at forskellige perspektiver giver bedre løsninger.

VI TROR PÅ DYNAMISKE BRANDS

STÆRKE BRANDS ER DYNAMISKE BRANDS

Hver morgen vågner vi til en ny verden. Anskuelser og adfærd ændrer sig. Alt går hurtigere. Derfor ser vi hele tiden brands i nye perspektiver og indsætter dem i helt nye sammenhænge. Vi tror nemlig på, at stærke brands er dynamiske brands. De skal udvikle sig og bevæge sig fremad med et ustoppeligt drive og ønske om at skabe værdi for mennesker.

Vi kalder vores brand proces for Value Innovation. For via nye perspektiver skaber vi den innovation og kreative kommunikation, der bygger stærke, værdiskabende brands i en verden, som forandrer sig konstant.

Det er derfor vi siger Customer Value = Brand Growth

En udfordring er som et juletræ. Den skal ses fra mange vinkler.

Hele vores måde at arbejde på er skabt til at skabe værdi for mennesker og vækst for brands
Her er vores Value Innovation Process:

customer

value

Research & planning

creative

innovation

ideation

compelling

activation

eksekvering

Evnen til at stille det rigtige spørgsmål er afgørende for at kunne finde den rigtige løsning.

Vores value innovation handler derfor om perspektivering

Ved at anskue udfordringen fra flere vinkler opnår vi den bedste forståelse for udfordringen, og ser de ting som ikke er umiddelbare. Dermed er vi i stand til at identificere den egentlige problemstilling og formulere den Customer Value, vi skal skabe.

På tværs af marketing, medier, mennesker og mus.

Vi er fullservice, vi er cross-media, vi er kreative, vi er nytænkende, og vi tænker på tværs i alle kategorier:

integrated

campaign

Creative Campaign - Film - Print - DigitalOmnichannel communication - Creative strategy

sales

marketing

POS Communication - Shopper MarketingCampaign activation

brand

design

Corporate Identity - Package design -Brand strategy - Customer Experience Design

digital

Digital Transformation - Website development - UX Design - Social Media

dialogue

direct

CRM Loyalty - CEM - Inbound Marketing

innovations

lab

Customer Experience Innovation - Product development - Innovation strategy

Mød nogle af de brands, som tror på os

 • ACTAVIS
 • ALLERGAN
 • ARLA
 • Bygma
 • Carletti
 • Chr. Hansen
 • COOP Danmark
 • D:E:R
 • Din Tøjmand
 • Dyrup (Gori)
 • EASIS
 • Ecostyle
 • Fri BikeShop
 • Frie Funktionærer
 • Fynske Bank
 • Garant
 • Gislev Rejser
 • Group VH
 • Haribo
 • Honda
 • Inspiration
 • Invita
 • Katrine & Alfreds tomater
 • Kohberg
 • Kohberg foodservice
 • L'EASY
 • Landbrug & Fødevarer
 • Le Courage
 • Linie Akvavit
 • Matas
 • Mejeriforeningen
 • Merrild Kaffe
 • Odense Marcipan
 • Odense Sport & Event
 • RGS 90
 • Rose Poultry
 • Rynkeby Foods
 • SBS Automotive
 • Scandinova
 • SFC Communication Ltd.
 • Solar Danmark
 • Sunset Boulevard
 • T. Hansen Gruppen
 • TV 2 Fyn
 • Unilever Danmark
 • Vega Salmon
 • Yousee

get in touch

+45 7020 2065
info@nmic.dk

Englandsgade 24 DK-5000 ODENSE

Vesterbrogade 10, 4. sal DK-1620 COPENHAGEN

work with us

Vi arbejder ikke for vores kunder. Vi arbejder med dem. For uden et tæt samarbejde kan vi ikke skabe reel værdi og bygge stærke brands. Ring og lad os finde ud af, om vi er noget for hinanden.

Camilla Nordqvist

+45 2164 4201 cn@nmic.dk

Kasper Kjærsgaard Jensen

+45 2284 0454 kasper@nmic.dk

work for us

Vi er over 80 specialister, der brænder for at bygge innovative og dynamiske brands.
Vil du være med, så fortæl lidt om dig selv og vis os, hvad du kan, på careers@nmic.dk

who do you need?

Alexander MacKenzieCreative Trainee alexander.mackenzie@nmic.dk6314 4723
Allan Fribo-HansenSenior Project Managerallan.hansen@nmic.dk6314 4667
Anée Danevig PlangeMedia Planneranee@nmic.dk 6314 4692
Anja FriboAccount Manageranja@nmic.dk 6314 4642
Birgit UssingSenior Project Managerbirgit@nmic.dk 6314 4671
Birgitte BerggrenSenior Creativebib@nmic.dk 6314 4663
Birgitte HammerbakSenior Creativehammerbak@nmic.dk 6314 4656
Birgitte WorkAccount Managerbirgitte@nmic.dk 6314 4641
Bodil IbsenClient Service Director & Partnerbodil@nmic.dk 4029 1808
Camilla Cosmus ErnstProject Managercamilla.cosmus@nmic.dk 6314 4722
Camilla NordqvistClient Service Director & Partnercn@nmic.dk 2164 4201
Christian BøghSenior Creativechristian@nmic.dk 2833 0057
Erik LaumandManaging Director & Partnerela@nmic.dk 6314 4600
Esben EhrenreichCreative Directoree@nmic.dk6314 4611
Fie Brolykke GrønningJunior Creativefie.gronning@nmic.dk 6314 4664
Hanna Lilienfeldt SchierbeckClient Service Director & Partnerhanna@nmic.dk 6314 4670
Hanne HarboStrategic Food Planner & Partnerharbo@nmic.dk 6314 4661
Hanne SjødahlSenior Project Managerhs@nmic.dk 6314 4655
Henrik DaugaardIT Supporterdaugaard@nmic.dk6314 4706
Henrik RewesDigital Directorhenrik.rewes@nmic.dk 4252 2223
Jakob Cramer HolmeCreative Director & Partnerjakob@nmic.dk 2423 2886
Janne JørgensenCreativejanne@nmic.dk6314 4787
Jeanette KrarupProject Managerjeanette@nmic.dk 6314 4673
Jeppe HammingHead of Research & CRMjeppe.hamming@nmic.dk +7199 0920
Jesper PanduroSenior Designerpanduro@nmic.dk 6314 4618
Johan Büchler NielsenJunior Creativejohan@nmic.dk 6314 4633
Jonas DeibjergDigital Project Managerjonas@nmic.dk 5168 5180
Julie Bruun BuronSenior Project Managerjulie@nmic.dk 6314 4719
Kasper Kjærsgaard JensenClient Service Director & Partnerkasper@nmic.dk 2284 0454
Kristine FynboeSenior Creativekristine@nmic.dk 2639 3257
Lars Tranegaard AndersenSenior Creativelta@nmic.dk 6314 4651
Lars AagaardIT SupporterlarsA@nmic.dk6314 4756
Linn SandnesSenior Creativelinn@nmic.dk 6314 4609
Liv Cramer HolmeSenior Creativeliv@nmic.dk 6314 4739
Mads HemperRelation Marketing Specialistmads.hemper@nmic.dk 4257 0981
Maria AmbusCreative Director & Partnerambus@nmic.dk 6314 4662
Marianne MartinussenProject Managermam@nmic.dk6314 4605
Marie WehnertSenior Creativemarie@nmic.dk 2925 4858
Mark HoppeHead of User Experiencemark@nmic.dk2158 6263
Marlene Ellegaard NielsenSenior Project Managermarlene@nmic.dk 6314 4694
Martin K. EttrupCreativeettrup@nmic.dk 6314 4761
Mette HarderPAmette.harder@nmic.dk 6314 4602
Michael Falch MadsenIT Supportermichael.madsen@nmic.dk6314 4696
Palle Havshøi-JensenDigital Creativepalle@nmic.dk 2124 4222
Peter DunkerSenior Creativepeter.dunker@nmic.dk 6314 4721
Rikke DybkjærSenior Project Managerrikke@nmic.dk 6314 4626
Rikke MønsterJunior Creativerikke.moenster@nmic.dk 5093 1142
Sarah Naomi ThomsenAccount Managersarah@nmic.dk 6314 4718
Sie Kjærsgaard JensenSenior Project Managersie@nmic.dk 6314 4620
Sofie VistiProject Managersofie@nmic.dk 2120 9003
Steen WahlStrategic Planner & Partnerwahl@nmic.dk 4016 0642
Steffen KjærulffSocial Media Specialiststeffen@nmic.dk6314 4631
Susan MagnussenProject Managersusan.magnussen@nmic.dk 6315 4643
Søren GrønhøjFacility Managervicevaert@nmic.dk 3040 4440
Thomas AadalAccount Manageraadal@nmic.dk 3065 9476
Torben Lund JørgensenHead of Financetorben.jorgensen@nmic.dk 6314 4705
Troels Dahl HaulrichCreativetroels@nmic.dk 6314 4758
Ulrik BuhlHead of Production & Partnerulrik@nmic.dk 6314 4674
Viggo Linde ThomsenCreative Director & Partnerviggo@nmic.dk 4016 0641