Gratis B2B morgen-seminar om digital leadgenerering d. 27. maj i Odense og d. 28. maj i København

Så er det slut med at være ham-den-pisse-irriterende-sælger, der ringer hele tiden

De klassiske salgsmetoder, hvor du opbygger nye kunderelationer på messer og i kaffemøder, har det svært. Og det sidste års tid har ikke gjort det bedre. Så hvad gør du?

Sådan gør frontløberne

På seminaret kan du høre, hvordan Universal Robots scanner det globale marked for kvalificerede leads. Universal Robots, som har hjemsted i Odense, er på 15 år gået fra start-up-virksomhed til global leder på området for kollaborative robotter.

Du kan også høre, hvordan Schneider Electric, Danmark (som producerer bl.a. LK-kontakterne) udbygger og styrker relationen til tusindvis af beslutningstagere og 25.000 elektrikere.

Sidst, men ikke mindst, får du opskriften på, hvad der skal til for at komme med på vognen. Og det er nemmere, end du tror.

Program

08.15
Indtjekning og morgenbrød
08.45
Velkomst og introduktion Vi sætter scenen for dagens tema: Digital leadgenerering.
Martin Axel, Nørgård Mikkelsen
08.50
The global setup and marketing model of Universal Robots Hør om de erfaringer Universal Robots har gjort sig på rejsen, og få indblik i hvordan de i dag arbejder målrettet med at skaffe kvalificerede leads på den globale scene. Stine Rix, Lead Qualification Manager, Universal Robots.
09.20
Pause
09.30
Det er ufatteligt let at komme i gang med digital leadgenerering Hør om den nye rollefordeling mellem salg og marketing, og om hvordan du kommer i gang med digital leadgenerering – det er overraskende let. Henrik Rewes, Digital direktør, Nørgård Mikkelsen.
09.50
All in på digital leadgenerering Hør, hvordan Schneider Electric styrker deres position på det danske marked ved at bearbejde tusindvis af beslutningstagere samt 25.000 elektrikere. Benedicte Flamand, Head of Global Marketing Denmark, Schneider Electric.
10.20
Paneldebat mellem Stine Rix og Benedicte Flamand
10.30
Tak for i dag

Du kommer til at høre indlæg af:

Stine Rix

Lead Qualification Manager,
Universal Robots

Benedicte Flamand

Head of Global Marketing Denmark,
Schneider Electric

Henrik Rewes

Digital direktør,
Nørgård Mikkelsen

Martin Axel

Kontaktdirektør,
Nørgård Mikkelsen

Skynd dig: Begrænset deltagerantal – først til mølle

Seminaret holdes både som et fysisk og virtuelt seminar. Der vil være mulighed for fysisk og virtuel deltagelse i Odense, mens seminaret i København kun afholdes fysisk. Når du tilmelder dig, vælger du selv, om du vil deltage fysisk eller virtuelt. Vi har et loft på 45 fysiske deltagere pr. seminar, så når vi rammer loftet, lukker vi denne tilmeldingsmulighed. Resten deltager online. Det er først til mølle.

Vi overholder naturligvis alle coronarestriktioner og beder dig medbringe gyldigt coronapas, hvis du deltager fysisk.Sted

Dato

Tid

Deltagelse


Nørgård Mikkelsen, Englandsgade 24, 5000 Odense Fysisk og virtuelt

Torsdag d. 27. maj 2021

kl. 8.15 til 10.30

Fysisk og virtuelt


Tivoli Hotel og Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København Fysisk

Fredag d. 28. maj 2021

kl. 8.15 til 10.30

Fysisk

Tilmeld dig gratis her