Privatlivspolitik

Denne persondatapolitik omfatter alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Nørgård Mikkelsen, CVR.nr: 34644519 del af koncernen 3C Retail A/S.

Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er Nørgård Mikkelsens mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.

Hvilke oplysninger indhenter vi?

Automatisk indsamlede data

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af trafikdata og cookies er eksempler på dette.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger.

Eksempler på data der opsamles og analyseres:

  • Dato og tidspunkt for besøg.
  • De sider der besøges i løsningen.
  • IP-adressen på den besøgende.
  • Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.).
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).

Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her.

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her.

Du kan læse mere om vores brug af cookies nedenfor i pkt. ‎4.

Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside.
  • Oplysninger du deler med os via sociale medier.
  • Oplysninger sendt på e-mail.

Dine rettigheder

I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:

  • Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger Nørgård Mikkelsen behandler om dig
  • Du kan til enhver tid anmode om at Nørgård Mikkelsen korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger.
  • Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på datatilsynet.dk

Sikkerhed

Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kontakt: Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på info@nmic.dk. Vi kan endvidere træffes på 70 20 20 65 indenfor normale kontortider.

Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
  • Optimering af vores digitale løsninger.
  • Gennemførelse af ordrer i online butik, herunder kurv funktion, betaling, tjek af kortoplysninger, m.m.
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, m.m. via digitale løsninger.
  • Arkiv over registrerede produkter og tilhørende personlige oplysninger.
  • Administration af medlemskaber.
  • Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os.
  • Optimeret markedsføring på digitale kanaler pba. dataoplysninger

Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.

Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.

Hvem får adgang til oplysningerne?

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Nørgård Mikkelsen til de formål, som er anført i pkt. ‎2 ovenfor.

Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år.