Integration af leaddata

  Hvis man vil lykkes med digital leadgenerering, er det vigtigt, at data flyder hurtigt og effektivt, når potentielle kunder ønsker kontakt. Vi er specialister i at sammenkoble data på tværs af annoncemedier og digitale platforme som dit CRM, website og nyhedsbrevssystem. Uanset hvilket system dine data er i, og uanset hvor de skal hen, kan vi hjælpe dig med at få det til at ske.

  Hvis man skal lykkes med digital leadgenerering, har vi lært en ting: Data er nødt til at flyde hurtigt og effektivt, når potentielle kunder ønsker kontakt, og for ofte sker dette manuelt med besværlige arbejdsgange.

  Din e-maildatabase skal opdateres med nye leads, så snart de tilmelder sig et nyhedsbrev, og dette skal udløse velkomstflows omgående.

  Din kontaktdatabase i dit CRM skal indeholde oplysninger om, hvad kunderne køber, hvor meget de omsætter for, og hvornår de handlede sidst, så du kan træffe de rigtige beslutninger, når du overvejer at kontakte dem eller sende dem et nyhedsbrev.

  Dit website skal forsynes med viden om kunderne, så det kan personalisere indholdet til deres specifikke behov.

  Og det skal selvfølgelig sikres, at det hele foregår på en stabil og lovlig måde.

  Picture 2-1

  Vi er specialister i sammenkobling af data

  Derfor har vi gjort os til specialister i, hvordan du sammenkobler dine data på tværs af annoncemedier og digitale platforme som dit CRM, website, nyhedsbrevssystem osv.

  Det betyder, at vi til daglig arbejder i systemer som: Adobe Campaign Manager, Adobe Experience Manager, Marketo, Episerver, Optimizely, Hubspot, Salesforce, Zapier, Make, ChatGPT/OpenAI, Microsoft Power Automate, Mailchimp, Portraits, Active Campaign, Apsis, Meta Business Manager, Snapchat Ads, TikTok Ads, LinkedIn Ads, Raptor og mange flere.

  Vi har selvfølgelig favoritter, men vi tør også vædde på, at uanset hvilket system dine data er i, og uanset hvor de skal hen, så er vi sikre på, at vi kan få det til at ske.

  NEYE

  Vi hjalp NEYE med at vækste omsætning og øge deres database ved hjælp af en effektiv CRM-indsats.

  Personaliserede mails, segmentering og automatisering resulterede i markant højere konverteringsrater og en stigning på over 65% i databasen.

  Det kan du se, hvordan vi løste her.

  Account Based Marketing

  Opnå succesfuld markedsføring og salg ved at implementere Account Based Marketing.

  Identificer dine potentielle kunder og målret din markedsføring specifikt mod dem og få kunderne til at komme til dig.

  Vi er specialister i digital leadgenerering og account based marketing. 

  Nørgård Mikkelsen er Hubspot partnere

  Hubspot er den førende globale platform for digital markedsføring og salg til SMVer med højværdi-kunderejser, ideel til B2B og B2C i brancher som køkkener og biler.

  Nørgård Mikkelsen er partner med Hubspot og tilbyder træning og adgang til ressourcer for at tilpasse Hubspot til dine specifikke behov.

  Læs mere om Hubspot og om hvordan Hubspot kan være med til at skabe værdi for din virksomhed.

  Kan vi hjælpe dig? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt.

  Jeppe Hamming

  Digital Direktør & Partner