Brancher

  Retail

  Hos Nørgård Mikkelsen har vi en lang tradition for at arbejde med retail. Og en lige så lang tradition for at øge både kurvstørrelse og trafik til butikken. Med førende retailkæder som bl.a. Matas, Bog & idé, YouSee og Fri Bikeshop på kundelisten, kender vi alle de problemstillinger, kæder ofte slås med.

  B2B

  B2B er et område, vi kender til bunds. Hos B2B-brands som Bygma, Schneider Electrics, Christian Hansen og Damixa har vi bidraget med at bygge brand, generere intern stolthed, modne leads og skabe relevans hos de respektive målgrupper. 

  Fødevarer

  Hos Nørgård Mikkelsen har vi altid haft smag for alt, hvad der har med fødevarer at gøre. Vi er drevet af en umættelig nysgerrighed omkring trends, produkter og forbrugerindsigter, hvilket gennem årene har gjort os til et af Danmarks allerstærkeste food bureauer.

  Finance

  Arbejdet for banker, forsikrings- og pensionselskaber handler i høj grad om at skabe tryghed og synliggøre den værdi, du får som kunde – bl.a. ved at bygge et troværdigt brand, du tør stole på, gennem relevant content og kommunikation.

  Markedspladser

  Digitale markedspladser som Amazon er i dag en af vores kompetencer, både når vi taler strategisk rådgivning og det daglige arbejde på platformen.

  E-commerce

  Det er ikke nok at lade Google search styre dit brand, hvis du vil være kongen eller dronningen af e-commerce. Vores arbejde med e-commerce-kunder som fx RetNemt Måltidskasser og BilligVVS.dk understreger vigtigheden af at bygge brand for at skabe salg.