B2B seminar om digital leadgenerering

  De klassiske salgsmetoder, hvor du opbygger nye kunderelationer på messer og i kaffemøder, har det svært. Og det sidste års tid har ikke gjort det bedre. Så hvad gør du?

  Sådan gør frontløberne

  På seminaret kunne du høre, hvordan Universal Robots scanner det globale marked for kvalificerede leads. Universal Robots, som har hjemsted i Odense, er på 15 år gået fra start-up-virksomhed til global leder på området for kollaborative robotter.

  Du kunne også høre, hvordan Schneider Electric, Danmark (som producerer bl.a. LK-kontakterne) udbygger og styrker relationen til tusindvis af beslutningstagere og 25.000 elektrikere.

  Sidst, men ikke mindst, ville du få opskriften på, hvad der skal til for at komme med på vognen. Og det er nemmere, end du tror.

  Se eller gense vores webinar fra maj 2021 ved at udfylde formularen nederst på siden. 

  Program

  08.15
  Indtjekning og morgenbrød
  08.45
  Velkomst og introduktion Vi sætter scenen for dagens tema: Digital leadgenerering.
  Martin Axel, Kontaktdirektør, Nørgård Mikkelsen
  08.50
  The global setup and marketing model of Universal Robots Hør om de erfaringer Universal Robots har gjort sig på rejsen, og få indblik i hvordan de i dag arbejder målrettet med at skaffe kvalificerede leads på den globale scene. Stine Rix, Lead Qualification Manager, Universal Robots.
  09.20
  Pause
  09.30
  Det er ufatteligt let at komme i gang med digital leadgenerering Hør om den nye rollefordeling mellem salg og marketing, og om hvordan du kommer i gang med digital leadgenerering – det er overraskende let. Henrik Rewes, Digital direktør, Nørgård Mikkelsen.
  09.50
  All in på digital leadgenerering Hør, hvordan Schneider Electric styrker deres position på det danske marked ved at bearbejde tusindvis af beslutningstagere samt 25.000 elektrikere. Benedicte Flamand, Head of Global Marketing Denmark, Schneider Electric.
  10.20
  Paneldebat mellem Stine Rix og Benedicte Flamand
  10.30
  Tak for i dag

  Indlæggene blev holdt af:

  Stine Rix

  Lead Qualification Manager,
  Universal Robots

  Benedicte Flamand

  Head of Global Marketing Denmark,
  Schneider Electric

  Henrik Rewes

  Digital direktør,
  Nørgård Mikkelsen

  Martin Axel

  Kontaktdirektør,
  Nørgård Mikkelsen

  Vil du se seminaret?

  Udfyld formularen med dine oplysninger nedenfor, så sender vi et link til din mail.

  Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Martin Axel

  Kontaktdirektør