B2B WIZZ: Leads, optimering og brandbuilding

  Savner du værktøjer til at optimere din digitale markedsføring? Vil du blive klogere på, hvordan du får leads, styrker dit brand og letter det daglige marketingarbejde?

  Vi tager dig igennem mulighederne, faldgruberne og misforståelserne – og vi gør det på kun 45 minutter pr. session.

  Digital lead generering

  Digital lead generering er en nøgledisciplin i forhold til at lykkes med at øge sit salg gennem online eksponering. I dette første webinar gennemgår vi de seks strategier for digital lead generering, og klæder dig på til at bruge dem bedst muligt i forhold til at nå dine mål. 

  Optimer dit tekstarbejde

  E-mail, SoMe, webshop, hjemmeside. Det kræver meget – og relevant – indhold at være synlig på de digitale kanaler. Lær her, hvordan du gør tekstarbejdet lettest i hverdagen, holder den røde tråd og skaber mening for dem, du gerne vil have i tale.

  Marketing Automation – Forstå vigtigheden i 2022 og få helt konkrete eksempler

  Det digitale landskab har ændret sig markant de seneste år, og selvom B2C har arbejdet med automatiseringer længe, er det stadig nyt for mange B2B-virksomheder. I rækkens 3. webinar vil du blive præsenteret for, hvorfor automatiseringer er vigtige for både salg og marketing, og så vil du få hands on eksempler fra forskellige automatiseringsplatforme.

  Business people are people too

  Hvordan kan brandkommunikation fremtidssikre jeres virksomhed? I dette webinar giver vi konkrete råd til, hvordan B2B kommunikation kan skifte blikket fra leads-lige-nu til at bygge brands, der giver værdi på den lange bane.

  Få uddybet de 4 webinarer af kursuslederen

  Få tilsendt alle webinarerne via mail og tilhørende præsentationer ved at udfylde formularen nedenfor

  Webinarene er afholdt af:

  Henrik Rewes

  Partner, digital planning og forretningsudvikling

  Bjørn Lange

  Senior kreativ konceptudvikler

  Jonas Trier - Knudsen

  Senior copywriter