68 %

  Tilvækst i databasen

  139 %

  Forøgelse af omsætning fra mail

  Udfordring

  NEYE, som er markedsleder inden for tasker, kufferter og accessories, stod med en problemstilling, som mange sikkert genkender: Man havde masser af leads, men de var ikke særlig værdifulde, og man brugte krudt på at kommunikere til folk, som reelt ikke var interesserede.

  Det skulle der laves om på.

  Strategi

  Præmissen for hele processen var at skabe et velfungerende fundament for en bredere fremtidig indsats.

  Det handlede således om at plukke de lavthængende frugter og holde investeringerne på et minimum: Databasen skulle segmenteres og kvalificeres.

  De store mængder data, NEYE havde fra Klub NEYE, skulle i spil og bruges til at skabe klare indsigter og målrette og automatisere kommunikationen.

  Løsning

  NEYE havde opbygget en stor database med permissions fra de mange danskere, der hver dag besøger kædens butikker og webshop. I tæt samarbejde med NEYE satte vi gang i segmentering af basen og dykkede ned i dataene fra tusindvis af medlemskøb.

  På baggrund af tidligere køb og brugernes aktivitet på websitet kunne vi målrette budskaber efter interesser og iværksætte en lang række automatiseringer af e-mail-markedsføringen.

  Indsatserne blev løbende evalueret, så vi hurtigt kunne komme videre uden at investere mere end højest nødvendigt.

  Vi fik hurtigt værdifulde learnings:
  Inaktive brugere blev enten fjernet fra databasen eller reaktiveret med automatiserede flows, så vi forbedrede kvaliteten i databasen og dermed også i åbningsraterne. Samtidig opsatte vi segmenter, så vi kunne sende mere relevant indhold ud på baggrund af ordrehistorik og interesser.

  Nye medlemmer blev mødt af et personaliseret velkomst-flow i en mailtemplate, som kommunikerede NEYEs brand tydeligt. Samtidig indhentede vi information om kontakten, som vi kunne bruge i den videre kommunikation i kunderejsen.

  Med produktanbefalingsværktøjet Raptor fik vi gode indsigter til at lave personaliserede mail flows med målrettede budskaber ud fra brugerens aktivitet. Det forøgede markant konverteringsraterne på besøg, der startede fra e-mail.

  Alt blev sat op, så NEYE var gearet til en fremtidig lead-genereringsindsats, der kunne øge mængden af permissions i databasen.

  Resultat

  Udvidelsen af de automatiserede flows betød, at mails kun blev sendt ud, når de var relevante. Således reducererede vi på den ene side mængden af mails, der enten ikke blev læst eller førte til afmelding, imens vi på den anden side øgede Klub NEYEs samlede omsætning på webshoppen markant.

  Klikraten pr. udsendte mail steg støt i takt med, at der kom stadig mere fokus på segmenterede mails, nyhedsbreve med relevant indhold og en effektiv automatisering af mails med personlige anbefalinger. Helt konkret blev omsætningen fra mails øget med 139 %.

  Databasen er steget med 68 % og omfatter et trecifret antal aktive og marketing-berettigede kontakter.

  Det fælles mål om at øge værdien af kontakter i databasen blev indfriet gennem en effektiv CRM-indsats med løbende møder mellem Nørgård Mikkelsen og NEYE. Og målet om at skabe fundamentet for en fremtidig indsats med en overkommelig investering blev opfyldt.

  Dataintegration

  Hvis man vil lykkes med digital leadgenerering, er det vigtigt, at data flyder hurtigt og effektivt, når potentielle kunder ønsker kontakt. Vi er specialister i at sammenkoble data på tværs af annoncemedier og digitale platforme som dit CRM, website og nyhedsbrevssystem.

  Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Jeppe Hamming

  Digital Direktør & Partner