Nørgård Mikkelsen 17/11/2021 1 min

Se filmen, som skal være med til at gøre danske hjem klimavenlige

Schneider Electric, som bl.a. fremstiller de populære Lauritz Knudsen-kontakter, er global specialist i energioptimering og -styring. Det er deres nye smart home-system Wiser et godt eksempel på. Faktisk tør vi godt sige, at det nok er det nemmeste smart home-system til dato – og samtidig kan det reducere hjemmets CO2-aftryk med helt op til 25 %.

Dét budskab er det vores opgave at få ud til alle danske hjem med ny kampagne, som er blevet til i samarbejde med Schneider Electric. Vi startede vores arbejde med en kampagne, som skulle klæde elektrikerne på til at sælge Wiser.
Og nu er tiden kommet til at modne de danske husejere gennem en kampagne, der fremhæver fordelene ved smart home-systemet og sætter Schneider Electric på Danmarkskortet.

Men hvordan rammer vi de danske husejere bedst?

I vores researcharbejde fandt vi ud af, at dem, der havde det afgørende ord mht. hjemmets indretning, ikke tændte på teknik. Tværtimod. De opfattede markedsføringen af de nye smart home-produkter som poppet og pjattet. Til gengæld var de vilde med de fordele, produkterne gav. Derfor blev dette kampagnens omdrejningspunkt, sammen med det højaktuelle budskab om, at Wiser kan reducere hjemmets CO2-aftryk med helt op til 25 %.

Og her er resultatet så: En film, som skal vise danskerne, hvor uhyggeligt nemt det er at energioptimere sit hjem. Filmen lader heldigvis til allerede nu at ramme plet hos målgruppen.

Rammer den plet hos dig? Se den, og bedøm selv:

Har du spørgsmål eller ønsker du sparring, er du velkommen til at kontakte vores kontaktdirektør Martin Axel

Martin_Axel
      Martin Axel 
        Kontaktdirektør

       martin.axel@nmic.dk
       +45 2010 6802

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Generationsskifte

Meteorologer taler om tyve-års-hændelser, og det er præcis sådan en, vi skal fejre! Det er 21 år...

En aprilsnar der skabte stor effekt

Alle brands drømmer om at være dem, der laver årets bedste aprilsnar – den hvor folk hopper i med...

Dug-frisk imagekampagne for Lidl

Lidl rykker for alvor frem i både imagemålinger og salg. Med en ny 360° imagekampagne er vi klar...