B2B Wizz: Få styr på leads, kunder og digitale benspænd

  Vil du blive klogere på, hvordan du kan arbejde digitalt med at skaffe kunder og leads? Måske arbejder du i en B2B-virksomhed, og har brug for et vidensboost, der kan give dig nye indsigter?

  Vi kigger på faldgruberne, succeskriterierne og misforståelserne – og vi gør det på kun 45 minutter pr. afsnit.

  Få styr på din strategi for digital lead generering

  Digital lead generering er en nøgledisciplin i forhold til at lykkes med at øge sit salg gennem online eksponering. I dette første webinar gennemgår vi de seks strategier for digital lead generering, og klæder dig på til at bruge dem bedst muligt i forhold til at nå dine mål. 

  Lav headless content, som virker på tværs af platforme

  På rækkens 2. webinar giver vi dig tips og tricks til at producere indhold, som skabes til et specifikt behov frem for en specifik platform. Vi giver dig byggeklodserne til at skabe målrettet indhold, som kan bruges på både websites, sociale platforme, nyhedsbreve og meget mere - uden at starte forfra hver gang. 

  Gør hverdagen lettere med automation

  Work smarter not harder har aldrig været så aktuelt som nu. De fleste af os råder over systemer, som kan automatiseres til at gøre hverdagene nemmere og marketing mere effektivt. I rækkens 3. webinar kigger vi på hvad, der med fordel kan automatiseres og hvordan du kommer i gang. 

  Skil dig ud, og sælg

  "Man må skille sig ud for at sælge". Det har du sikkert hørt før. Jojo, med hvad betyder det - og hvordan får du knækket koden til at skille dig ud blandt konkurrenterne? I rækkens afsluttende webinar giver vi dig nogle af hemmelighederne bag at skabe et stærkt brand, dine kunder har tillid til. 

  Hør Henrik Rewes fortælle om webinarrækken

  Gense webinarerne

  Få tilsendt alle webinarerne via mail og tilhørende præsentationer ved at udfylde formularen nedenfor.

   

  Webinarene er afholdt af:

  Henrik Rewes

  Digital Direktør & Partner

  Rasmus Nybo Andersen

  Kreativ direktør

  Vil du deltage i webinarene?

  Udfyld formularen med dine oplysninger og få tilsendt webinarerne.