B2B Wizz: Få styr på leads, kunder og digitale benspænd

  Vil du blive klogere på, hvordan du kan arbejde digitalt med at skaffe kunder og leads? Måske arbejder du i en B2B-virksomhed, og har brug for et vidensboost, der kan give dig nye indsigter?

  Vi kigger på faldgruberne, succeskriterierne og misforståelserne – og vi gør det på kun 45 minutter pr. afsnit.

  Skaf resultater uden om messen

  COVID-19 har de seneste par år sat en stopper for de traditionelle messer, og har på kort tid ændret de spilleregler, B2B-virksomheder ellers har spillet efter i årtier. Så hvad skal du gøre i stedet? På 1. webinar giver vi dig værktøjer til mediemålretning og indholdsmålretning, der gør dig bedre end konkurrenterne til at nå dine kunder og skabe varige resultater.

  Lav headless content, som virker på tværs af platforme

  På rækkens 2. webinar giver vi dig tips og tricks til at producere indhold, som skabes til et specifikt behov frem for en specifik platform. Vi giver dig byggeklodserne til at skabe målrettet indhold, som kan bruges på både websites, sociale platforme, nyhedsbreve og meget mere - uden at starte forfra hver gang. 

  Gør hverdagen lettere med automation

  Work smarter not harder har aldrig været så aktuelt som nu. De fleste af os råder over systemer, som kan automatiseres til at gøre hverdagene nemmere og marketing mere effektivt. I rækkens 3. webinar kigger vi på hvad, der med fordel kan automatiseres og hvordan du kommer i gang. 

  Skil dig ud, og sælg

  "Man må skille sig ud for at sælge". Det har du sikkert hørt før. Jojo, med hvad betyder det - og hvordan får du knækket koden til at skille dig ud blandt konkurrenterne? I rækkens afsluttende webinar giver vi dig nogle af hemmelighederne bag at skabe et stærkt brand, dine kunder har tillid til. 

  Hør Henrik Rewes fortælle om webinarrækken

  NM_B2B_Wizz-3

  Gense webinarerne

  Få tilsendt alle webinarerne via mail og tilhørende præsentationer ved at udfylde formularen nedenfor.

   

  Webinarene er afholdt af:

  Henrik Rewes

  Digital Direktør & Partner

  Lisbeth Vestergård

  Tekstforfatter

  Rasmus Nybo Andersen

  Kreativ direktør

  Aida Schødt

  Performance Marketing Specialist

  Vil du deltage i webinarene?

  Udfyld formularen med dine oplysninger og få tilsendt webinarerne.