Nyheder

Nørgård Mikkelsen 04/10/2021 3 min

Over 30% vækst i dagligvaresalget online, får du din del?

I første halvår af 2021 voksede e-handlen med 26% til rekordhøje 93,8 milliarder kroner. Og midt i den eksplosion af et onlinemarked voksede dagligvarekategorien alene fra 6% til 7% af onlineforbruget.

E-commerce

Retail

Food

Nørgård Mikkelsen 23/09/2021 2 min

Amazon Prime: Nu bliver retail-Sverige blæst omkuld

Med indførelsen af Amazon Prime i Sverige, kan svenske e-tailere godt forberede sig på, at den konkurrence, de har mærket fra Amazon siden introduktionen sidste år, nu bliver væsentligt stærkere. 

Amazon

Nørgård Mikkelsen 26/08/2021 2 min

Eye tracking gør os klogere på forbrugeradfærd

2.30 sekunder. Så kort tid bruger du på at beslutte, om det er det ene eller det andet, der skal i kurven. Sammen med Rynkeby og UCLs neurolab har vi nemlig sat os for, ved hjælp af eye tracking, at se verden, som forbrugerne ser den. I dette tilfælde: Som de ser 16-serien fra Rynkeby.  

Retail

Food

Nørgård Mikkelsen 11/08/2021 5 min

Beskyt dit brand på Amazon

Selvom ingen endnu ved, præcis hvornår amazon.dk bliver en realitet, så gør du alligevel klogt i at begynde beskyttelsen af dit brand, inden giganten gør sit indtog – uanset, om du har planer om at sælge på platformen eller ej.  

Amazon

Nørgård Mikkelsen 06/07/2021 3 min

Online salg af dagligvarer fortsætter himmelflugt

Covid-nedlukningerne har fået danskerne til at kaste sig over e-handel med dagligvarer, og det afgørende spørgsmål er nu om genåbningen får forbrugerne tilbage til kølediske og varehylder i Supermarkederne?

E-commerce

Food

Nørgård Mikkelsen 23/06/2021 3 min

Stor dansk interiør-virksomhed opnår kæmpe vækst i Tyskland

Ved målrettet brug af Amazon er det på få måneder lykkedes os at hjælpe en stor dansk design- og interiørvirksomhed til at opnå million-salg i Tyskland.

E-commerce

Amazon

Nørgård Mikkelsen 10/06/2021 1 min

Alumeco vælger Nørgård Mikkelsen til nordisk lancering

Alumeco, der er en af Nordens største grossister inden for aluminium og rødmetaller, tager nu også rustfrit stål ind i sortimentet. Nørgård Mikkelsen skal stå for den nordiske lancering.

B2B

Nørgård Mikkelsen 28/05/2021 3 min

E-handel: Derfor skal danske FMCG-virksomheder stille uret to år frem

Danskerne har under corona-krisen taget e-handel med dagligvarer til helt nye højder og katapulteret udviklingen 2-3 år frem.

Food

Nørgård Mikkelsen 18/05/2021 17 min

Sådan skaber CMO og CCO vækst sammen

Forretningen kører fint, og kunderne er glade, men det er svært at få møder med de nye kunder. Det hjælper ikke at stå tidligere op og ringe til flere potentielle emner - den digitale omstilling har nemlig ændret verden. Løsningen hedder Account Based Marketing, og den indebærer et tæt samarbejde mellem CMO og CCO om at skabe nye kunder og om at skabe vækst.  

B2B

Nørgård Mikkelsen 10/05/2021 8 min

5 must wins for retailere i en Amazon-tid

I den offentlige debat er Amazon blevet udråbt som en kæmpe trussel mod retail. En debat som risikerer at skygge for de lige så store muligheder, som verdens største digitale markedsplads åbner for. 

Amazon

Nørgård Mikkelsen 03/05/2021 3 min

Dug-frisk imagekampagne for Lidl

Lidl rykker for alvor frem i både imagemålinger og salg. Med en ny 360° imagekampagne er vi klar til at tage den grønne førertrøje på friskhed. For de gode historier om alt det, Lidl gør for at sikre, man får de absolut mest friske varer med hjem, er endnu ikke blevet fortalt.

Retail

Nørgård Mikkelsen 21/04/2021 2 min

En aprilsnar der skabte stor effekt

Alle brands drømmer om at være dem, der laver årets bedste aprilsnar – den hvor folk hopper i med begge ben, og hvor vi får os et godt grin sammen efterfølgende. Men hvorfor ikke lave en aprilsnar, som rent faktisk har effekt og for alvor engagerer din målgruppe?

Food

Nørgård Mikkelsen 19/04/2021 7 min

Svenskerne er gået ombord på Amazon

I november lancerede markedspladsgiganten Amazon deres svenske side, og siden da har det været diskuteret heftigt, hvor hurtigt svenskerne ville tage platformen til sig. Det har vi nu undersøgt sammen med analysebureauet Norstat. 

Amazon

Nørgård Mikkelsen 29/03/2021 2 min

Sælger du fødevarer?

Uanset om du er producent, retailer eller en del af food service, er det væsentligt at forstå, hvad Covid-19 har gjort ved dine slutbrugere.

Retail

Food

Nørgård Mikkelsen 29/03/2021 6 min

Webinar: Hvor langt er Amazon i Sverige?

I hvor stort omfang er e-handlen i Norden påvirket af Amazons indtog i Sverige? Det spørgsmål har du nu mulighed for at få svar på i et 45 minutters webinar.

E-commerce

Amazon

Nørgård Mikkelsen 25/03/2021 1 min

Lidl hjælper kommende forældre godt fra start

Det er omdrejningspunktet i en ny brandfilm, vi har lavet for Lidls babybrand Lupilu.

Retail

Nørgård Mikkelsen 04/01/2021 1 min

Mini-Foodkonference

Så er vi igen klar til at invitere til Mini-Foodkonference i samarbejde med pej gruppen, når vores egen Hanne Harbo indtager den virtuelle scene tirsdag den 9/2.

Food

Nørgård Mikkelsen 01/01/2021 1 min

Nye partnere

I Nørgård Mikkelsen er vi lykkedes med at sikre en dynamisk ejerkreds, hvor vi konstant udvikler, styrker og fornyer partnergruppen.

Nørgård Mikkelsen 25/03/2020 1 min

Food Trends kan give flere perspektiver

Covid-19 har sat turbo på nogle food trends og bremset andre. Men tendenserne er uændrede. Vi kommer for eksempel til at handle langt mere online og spise mere klimavenligt fremover.

Food

Nørgård Mikkelsen 21/09/2018 1 min

Generationsskifte

Meteorologer taler om tyve-års-hændelser, og det er præcis sådan en, vi skal fejre! Det er 21 år siden, at vores direktør, Erik Laumand, tog over efter Ove Nørgård Mikkelsen.