Nyheder

  Nørgård Mikkelsen 13/03/2023 3 min

  Twitch x Røde Kors

  Vil ChatGPT overtage dit (og mit) arbejde? Det har mange spekuleret i, siden OpenAI i november sidste år gjorde ChatGPT tilgængelig for menigmand...

  Nyheder

  Nørgård Mikkelsen 08/03/2023 4 min

  Tager ChatGPT dit (og mit) job?

  Vil ChatGPT overtage dit (og mit) arbejde? Det har mange spekuleret i, siden OpenAI i november sidste år gjorde ChatGPT tilgængelig for menigmand...

  Nyheder

  B2B

  Nørgård Mikkelsen 17/01/2023 3 min

  Reklame- og mediebureauet Nørgård Mikkelsen udnævner ny partner

  Nørgård Mikkelsen udvidede pr. 1.1.2023 partnerkredsen med kreativ direktør Rasmus Nybo fra bureauets afdeling i København. Med udnævnelsen fortsættes strategien med en bredt funderet ejerkreds, der nu tæller 11 centrale kollegaer.

  Nørgård Mikkelsen 09/12/2022 4 min

  Carlsberg vælger Nørgård Mikkelsen

  Carlsberg Danmark har valgt et stærkt samarbejde med Nørgård Mikkelsen.

  Nørgård Mikkelsen 16/11/2022 2 min

  Vi vokser og har brug for mere plads i København

  Da vi åbnede vores afdeling i København for 10 år siden var det for at være tættere på kunder øst for Storebælt og have nemmere ved at tiltrække dygtig kollegaer. Og det er lykkedes.

  Nørgård Mikkelsen 07/10/2022 4 min

  Nu eksploderer salget på Amazon - er du klar?

  Med Black Friday, Cyber Monday og julesalg lige om hjørnet er det på tide at få lagt en strategi, så din virksomhed kan få del i det øgede salg på Amazon

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 22/06/2022 5 min

  Amazon ekspanderer til fem nye lande

  Nye lækkede Amazon-dokumenter viser, at markedspladsgiganten Amazon har planer om at åbne i 5 nye markeder i starten af 2023. De 5 nye lande, der tilføjes til de allerede eksisterende 19, er: Belgien, Chile, Colombia, Nigeria og Sydafrika.

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 06/04/2022 2 min

  Trafikmåling styrer mod sort hul

  I 15 år har Google Analytics været standarden for måling af trafik på website og i apps. Analytics har været gratis at bruge og det har aldrig været svært at finde personer med erfaring, da 98 procent af alle danske website har anvendt det.

  B2B

  Nørgård Mikkelsen 25/03/2022 3 min

  Vil du annoncere på Amazon? Så er det nu, du skal i gang!

  Kom igang med at annoncere på Amazon og vær klar til at de gør deres indtog i Danmark.

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 25/03/2022 3 min

  Amazon buldrer frem i Sverige. Hvad betyder det for dig?

  Med indførelsen af Amazon Prime i Sverige, kan svenske e-tailere godt forberede sig på, at den konkurrence, de har mærket fra Amazon siden introduktionen sidste år, nu bliver væsentligt stærkere. 

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 21/01/2022 10 min

  Influencermarkedsføring i 2022

  Uanset, om du har prøvet influencermarkedsføring før, eller du måske bare ikke har haft den helt store succes endnu, så er det i hvert fald værd at overveje alvorligt, for det er et marked, der kan gøre store ting for dit brand.

  Retail

  Nørgård Mikkelsen 20/12/2021 7 min

  3 trends du skal holde øje med i 2022

  Vi har bedt en række af vores specialister om at kigge i krystalkuglen frem mod 2022. Hvad kan vi forvente af nye trends indenfor Food, B2B og Markedspladser?

  B2B

  E-commerce

  Amazon

  Food

  Nørgård Mikkelsen 26/11/2021 4 min

  Nye tal afslører, om danske virksomheder er klar til at bruge digital leadgenerering

  Vi har taget spurgt blandt dem, som deltog på E-handelskonference 2021 om betydningen af leadgenerering fra digitale kanaler og hvilke barrierer der er.

  B2B

  E-commerce

  Nørgård Mikkelsen 17/11/2021 3 min

  Se filmen, som skal være med til at gøre danske hjem klimavenlige

  Se den nye film der skal være med til at gøre de danske hjem mere klimavenlige.

  B2B

  E-commerce

  Retail

  Nørgård Mikkelsen 15/11/2021 8 min

  Komplet guide: Sådan kommer du i gang med at sælge på Amazon

  Bliv guidet gennem nogen af de elementer du skal overveje, før du begynder at sælge på Amazon. Så er du bedre rustet til at sælge dine varer på platformen.

  B2B

  E-commerce

  Amazon

  Retail

  Nørgård Mikkelsen 11/11/2021 2 min

  Vi hjælper kinesiske virksomheder på Amazon

  Vi har åbnet et nyt forretningsben, der skal hjælpe kinesiske virksomheder og deres brands på det europæiske marked via Amazon. Samtidig har vi budt velkommen til vores første  kinesiske medarbejder.

  B2B

  E-commerce

  Amazon

  Retail

  Nørgård Mikkelsen 04/10/2021 4 min

  Over 30% vækst i dagligvaresalget online, får du din del?

  I første halvår af 2021 voksede e-handlen med 26% til rekordhøje 93,8 milliarder kroner. Og midt i den eksplosion af et onlinemarked voksede dagligvarekategorien alene fra 6% til 7% af onlineforbruget.

  E-commerce

  Retail

  Food

  Nørgård Mikkelsen 23/09/2021 3 min

  Amazon Prime: Nu bliver retail-Sverige blæst omkuld

  Med indførelsen af Amazon Prime i Sverige, kan svenske e-tailere godt forberede sig på, at den konkurrence, de har mærket fra Amazon siden introduktionen sidste år, nu bliver væsentligt stærkere. 

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 26/08/2021 3 min

  Eye tracking gør os klogere på forbrugeradfærd

  2.30 sekunder. Så kort tid bruger du på at beslutte, om det er det ene eller det andet, der skal i kurven. Sammen med Rynkeby og UCLs neurolab har vi nemlig sat os for, ved hjælp af eye tracking, at se verden, som forbrugerne ser den. I dette tilfælde: Som de ser 16-serien fra Rynkeby.  

  Retail

  Food

  Nørgård Mikkelsen 11/08/2021 5 min

  Beskyt dit brand på Amazon

  Selvom ingen endnu ved, præcis hvornår amazon.dk bliver en realitet, så gør du alligevel klogt i at begynde beskyttelsen af dit brand, inden giganten gør sit indtog – uanset, om du har planer om at sælge på platformen eller ej.  

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 06/07/2021 4 min

  Online salg af dagligvarer fortsætter himmelflugt

  Covid-nedlukningerne har fået danskerne til at kaste sig over e-handel med dagligvarer, og det afgørende spørgsmål er nu om genåbningen får forbrugerne tilbage til kølediske og varehylder i Supermarkederne?

  E-commerce

  Food

  Nørgård Mikkelsen 23/06/2021 3 min

  Stor dansk interiør-virksomhed opnår kæmpe vækst i Tyskland

  Ved målrettet brug af Amazon er det på få måneder lykkedes os at hjælpe en stor dansk design- og interiørvirksomhed til at opnå million-salg i Tyskland.

  E-commerce

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 10/06/2021 2 min

  Alumeco vælger Nørgård Mikkelsen til nordisk lancering

  Alumeco, der er en af Nordens største grossister inden for aluminium og rødmetaller, tager nu også rustfrit stål ind i sortimentet. Nørgård Mikkelsen skal stå for den nordiske lancering.

  B2B

  Nørgård Mikkelsen 28/05/2021 4 min

  E-handel: Derfor skal danske FMCG-virksomheder stille uret to år frem

  Danskerne har under corona-krisen taget e-handel med dagligvarer til helt nye højder og katapulteret udviklingen 2-3 år frem.

  Food

  Nørgård Mikkelsen 18/05/2021 18 min

  Sådan skaber CMO og CCO vækst sammen

  Forretningen kører fint, og kunderne er glade, men det er svært at få møder med de nye kunder. Det hjælper ikke at stå tidligere op og ringe til flere potentielle emner - den digitale omstilling har nemlig ændret verden. Løsningen hedder Account Based Marketing, og den indebærer et tæt samarbejde mellem CMO og CCO om at skabe nye kunder og om at skabe vækst.  

  B2B

  Nørgård Mikkelsen 10/05/2021 9 min

  5 must wins for retailere i en Amazon-tid

  I den offentlige debat er Amazon blevet udråbt som en kæmpe trussel mod retail. En debat som risikerer at skygge for de lige så store muligheder, som verdens største digitale markedsplads åbner for. 

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 03/05/2021 3 min

  Dug-frisk imagekampagne for Lidl

  Lidl rykker frem i både imagemålinger og salg. Med en ny imagekampagne er de klar til at tage den grønne førertrøje på friskhed. For de gode historier om alt det, Lidl gør for at sikre, man får de absolut mest friske varer med hjem, er endnu ikke blevet fortalt.

  Retail

  Nørgård Mikkelsen 21/04/2021 3 min

  En aprilsnar der skabte stor effekt

  Alle brands drømmer om at være dem, der laver årets bedste aprilsnar – den hvor folk hopper i med begge ben, og hvor vi får os et godt grin sammen efterfølgende. Men hvorfor ikke lave en aprilsnar, som rent faktisk har effekt og for alvor engagerer din målgruppe?

  Food

  Nørgård Mikkelsen 19/04/2021 7 min

  Svenskerne er gået ombord på Amazon

  I november lancerede markedspladsgiganten Amazon deres svenske side, og siden da har det været diskuteret heftigt, hvor hurtigt svenskerne ville tage platformen til sig. Det har vi nu undersøgt sammen med analysebureauet Norstat. 

  Amazon

  Nørgård Mikkelsen 29/03/2021 3 min

  Sælger du fødevarer?

  Uanset om du er producent, retailer eller en del af food service, er det væsentligt at forstå, hvad Covid-19 har gjort ved dine slutbrugere.

  Retail

  Food