Nørgård Mikkelsen 10/06/2021 1 min

Alumeco vælger Nørgård Mikkelsen til nordisk lancering

Alumeco, der er en af Nordens største grossister inden for aluminium og rødmetaller, tager nu også rustfrit stål ind i sortimentet. Nørgård Mikkelsen skal stå for den nordiske lancering.

Stigende interesse for at samle metal-indkøbet på færre leverandører

Alumeco oplever en stigende interesse for at have færre leverandører og færre kontaktpersoner. Det giver indkøberen mindre administrativt arbejde, der opstår færre misforståelser og samlet set sparer virksomheden både tid og penge.

Ambitionen er at give kunderne en konkurrencefordel

Alumeco’s overordnede ambition er at give kunderne en konkurrencefordel, og det forpligter. Derfor lytter sælgerne nøje til kunderne, og når 6 ud af 10 tilkendegiver, at de ser en fordel ved at samle indkøbet på færre leverandører, så reagerer man.

I første omgang er lanceringen rettet mod eksisterende kunder, og kampagnen kommer til at køre på SoMe, display, print og PR på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Rustfrit01_1080x1080

Niels Findstrup Wolmar, Group Commercial Manager siger om samarbejdet:

”Alumeco gruppen stod på tærsklen til at skulle lancere en helt ny produktkategori. Vi erkendte, at vi havde behov for ekstern hjælp – både i forhold til awareness, men også at målrette vores kommunikation til præcis det publikum, der giver værdi for os. Nørgård Mikkelsen har ageret sparringspartner samt udfordret os – på den gode måde. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde.

Vi er stolte over samarbejdet og takker for tilliden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Generationsskifte

Meteorologer taler om tyve-års-hændelser, og det er præcis sådan en, vi skal fejre! Det er 21 år...

Nye partnere

I Nørgård Mikkelsen er vi lykkedes med at sikre en dynamisk ejerkreds, hvor vi konstant udvikler,...

Mini-Foodkonference

Så er vi igen klar til at invitere til Mini-Foodkonference i samarbejde med pej gruppen, når vores...