Nørgård Mikkelsen 25/03/2022 1 min

  Vil du annoncere på Amazon? Så er det nu, du skal i gang!

  Amazons annonceprodukter blev lanceret i Norden i 2021, og er nu tilgængelige i hele Skandinavien, hvilket gør det muligt at målrette kampagner med programmatisk medieindkøb på tværs af kanaler. Med den store andel af danskere, der har handlet på Amazon – hele 37 % af os – er det potentielt set et meget interessant produkt, du som virksomhed bør overveje at gøre dig erfaringer med.

  Der er nemlig ingen tvivl om, at Amazon inden for få år vil blive en essentiel del af din medieplan, hvis du spørger vores Chef for Markedspladser, Jeppe Hamming. Her giver han dig en kort indføring i fordelene ved at annoncere på Amazon – og et godt bud på, hvorfor du måske ikke skal vente for længe med at komme i gang

  Amazon er mindre end Google og Facebook – men Amazon kender dig bedre

  I 2021 er Amazon forecastet til at nå hele 11,6 % af den samlede volumen af annonceringsplatforme, efter Google og Facebook, og er totalt dominerende på retail media, hvor de sælger medieplads til deres sælgere. Det er et område i hastig vækst, som Amazon har investeret massivt i at udvikle på – og det virker.

  ”Amazons nøgle til succes er, at de ved, hvad du køber, og hvad du kigger på af varer. Det gør dem usædvanligt skarpe i at kunne ramme forbrugerne med de rigtige varer baseret på tidligere køb og købsinteresser,” siger Jeppe Hamming.

  Det er en lidt anden dynamik end hos Google, som brillerer i at kende intentionen bag dine søgninger, mens Facebook ved meget om dig som profil; dine netværk og dine interesser.

  ”Ingen af dem kan forudsige et salg, som Amazon kan. Trods Amazon stadig er mindre som annonceringsplatform, er Amazon Demand Site Platform – DSP –absolut værd at have med dine overvejelser, og bestemt ikke kun relevant for dig, der er sælger på Amazon,” afslutter Jeppe.

  Hvad er Amazon DSP?

  Amazon DSP er en demand site platform, som giver dig mulighed for at købe annonceplads til at nå nye og eksisterende kunder både på- og udenfor Amazon. Værktøjet giver dig mulighed for at udnytte Amazons viden om kunders købsadfærd til at nå de relevante kunder, og kan hjælpe dig med at optimere din annoncering og markedsføre dit brand gennem sikre kanaler, som kunderne allerede kender og stoler på.

  Nordiske annoncører og bureauer kan nå publikummer på både Amazon-ejede sider og apps som Amazon.se, Twitch TV, IMDB TV såvel som kanaler uden for Amazon igennem Amazons direkte annoncører og tredjeparter.

  Kom med til gratis webinar: Lær at annoncere på Amazon

  Har du fået blod på tanden til at komme i gang med at annoncere på Amazon? Så kan du allerede nu tilmelde dig vores næste gratis webinar, som giver dig indblik i maskinrummet, og forærer dig værktøjer til at målrette kampagner i Danmark, Sverige, Norge og Finland på Amazons kanaler ved hjælp af Amazons brugerdata.

  Webinaret er gratis, , så skynd dig at sikre dig en plads lige her:

  Tilmeld dig webinaret her

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Dug-frisk imagekampagne for Lidl

  Lidl rykker frem i både imagemålinger og salg. Med en ny imagekampagne er de klar til at tage den...

  Beskyt dit brand på Amazon

  Selvom ingen endnu ved, præcis hvornår amazon.dk bliver en realitet, så gør du alligevel klogt i at...

  Sælger du fødevarer?

  Uanset om du er producent, retailer eller en del af food service, er det væsentligt at forstå, hvad...