Nørgård Mikkelsen 22/06/2022 1 min

  Amazon ekspanderer til fem nye lande

  Fredag d. 21. juni 2022 kunne Business Insider afsløre lækkede Amazon-dokumenter, der viser, at markedspladsgiganten har planer om at åbne i fem nye markeder i starten af 2023: Belgien, Chile, Colombia, Nigeria og Sydafrika.

  Allerede i februar 2022 skrev Ecommercenews.com om, at et Amazon logistikcenter var på vej i Belgien, som ellers tidligere har været serviceret af den tyske Amazon markedsplads, Amazon.de.

  Med denne nyhed vil Belgien altså få sin egen dedikerede amazon.be, og Amazon vil med al sandsynlighed også tilbyde FBA (Fullfilment by Amazon) og Prime levering fra første dag.

  Hvis du vil læse mere om, hvordan FBA fungerer hos Amazon, kan du læse mere i vores guide.

  Komplet guide: Sådan kommer du i gang med at sælge på Amazon.

  Ekspansionen går også fint i tråd med Amazons hidtidige ekspansion i EU, hvor vi senest så åbning i Sverige i slutningen af 2020, men også Polen og Egypten i 2021. Herunder kan du danne dig et overblik over de 20 eksisterende lande samt de fem nye.

  Nørgård Mikkelsen_ Amazon 5 nye markedspladser lande

  Amazon ekspanderer tilsyneladende til EU-markeder efter økonomisk størrelse og har ny tilstedeværelse i de otte største økonomier i EU: Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Holland, Polen, Sverige og om ganske kort tid Belgien.

  Ud fra denne teori vil de næste markeder, som Amazon potentielt vil træde ind i, være: Irland, Østrig og Danmark. Med to logistikcentre i Østrig, et på vej i Irland og Danmark, der allerede er omfattet af FBA-levering fra Tyskland, vil det da også være oplagt, at vi snart ser Amazon åbne i Danmark.

  Herunder kan du danne dig et overblik over de 12 største økonomier i EU i 2020:

  Billede2

   

  Hvis du vil være opdateret på, hvad der sker, når Amazon ekspanderer til et nyt land, så kan du se vores webinar, hvor vi gennemgår udviklingen i Sverige, hvor vi har fulgt lanceringen i 2020 måned for måned. På den måde vil du kunne få en fornemmelse af, hvad det vil have af betydning, når Amazon ekspanderer til det danske marked:

  Se webinar: Hvor langt er Amazon i Norden?

  Amazon er mere aggressive end nogensinde før

  ”At der er hele fem nye markedspladser på vej inden for et år er uhørt aggressivt selv for Amazon. Indtil nu har vi set en til to åbninger om året og her ser vi Amazon på vej med fem og i tre forskellige kontinenter.” siger Jeppe Hamming, Chef for Markedspladser hos Nørgård Mikkelsen, der dagligt arbejder med at rådgive kunder om Amazon.

  Det tyder på, at Amazon ønsker at kapitalisere på de enorme infrastrukturinvesteringer, de har lavet under Covid-19, og at de ønsker at accelerere væksten, som har været aftagende for Amazon i Q1 2022.

  Særligt i Afrika, men også i Sydamerika træder de ind i nye og hastigt voksende internetøkonomier.

  Hvis du sidder med overvejelser om, hvordan salg af dine produkter på Amazon eller annoncering på platformen vil kunne løfte jeres salg, har det aldrig været mere aktuelt end i dag at undersøge det nærmere.

  Du kan få grundig indsigt i, hvordan processen ser ud, når du skal i gang med at sælge på Amazon, ved at se vores webinar, hvor vi bl.a. gennemgår processer og præsenterer dig for flere case-historier:

  Se webinar: Sådan kommer du i gang med Amazon

  Vil du gerne høre mere?

  Ved at udfylde formularen herunder og tilmelde dig vores nyhedsbrev sikrer du, at du altid modtager de mest aktuelle nyheder om Amazon i din indbakke.

  Hvis du er interesseret i at vide, hvilket potentiale jeres forretning har på Amazon, så er du velkommen til at kontakte Jeppe Hamming, der er Chef for Markedspladser hos Nørgård Mikkelsen. Han arbejder dagligt med at rådgive kunder om Amazon og vil bl.a. kunne tilbyde jer et gratis review, der tydeliggør jeres Amazon-potentiale.

  Du kan kontakte Jeppe Hamming her:
  E-mail: jeppe@nmic.dk
  Tlf.: +45 71 99 09 20

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi hjælper kinesiske virksomheder på Amazon

  Vi har åbnet et nyt forretningsben, der skal hjælpe kinesiske virksomheder og deres brands på det...

  Komplet guide: Sådan kommer du i gang med at sælge på Amazon

  Bliv guidet gennem nogen af de elementer du skal overveje, før du begynder at sælge på Amazon. Så...

  Svenskerne er gået ombord på Amazon

  I november lancerede markedspladsgiganten Amazon deres svenske side, og siden da har det været...