Nørgård Mikkelsen 04/05/2023 1 min

  3-Stjernet Aftensmadder

  Slut med ”bare rugbrødsmadder”: Ny kampagne skal give danskernes reelle nationalret en frisk start

  ”Rugbrød med pålæg” er nr. 1 på listen over danskernes mest spiste middagsretter. Så naturligvis er det en interessant anledning at tappe ind i, når man sælger pålæg. Og det var præcis, hvad 3-Stjernet bad os om at hjælpe med. Men hvordan griber man det an, når mange i målgruppen ser en flad pølsemad som en nødløsning og lidt undskyldende siger ”vi skal bare ha’ rugbrødsmadder”?

  Børnefamilier mener, at godt selskab er vigtigere end maden

  Vores planningarbejde afslørede nogle interessante ændringer i danskernes spisevaner og holdning til aftensmåltidet: Næsten halvdelen af alle børnefamilier siger direkte, at godt selskab er vigtigere end maden. Og hvor vi før stressede over at få et hjemmelavet måltid på bordet, vælger vi nu gerne de lette løsninger med måltidskasser, færdigretter eller take-away - uden undskyldninger eller dårlig samvittighed.

  I stedet for at tale om at spare tid i en travl hverdag kobler vi nu rugbrødsmadderne til dét, de mange børnefamilier efterspørger: Hygge omkring spisebordet. Til anledningen har vi skabt et nyt begreb, 3-Stjernet kan tage ejerskab på, og som kan give danskerens reelle nationalret en frisk start: Aftensmadder.

  Aftensmadder er hverken en nødløsning eller ”bare rugbrød”, fordi alle har travlt, men et lækkert måltid, der nemt kan trylles frem, som alle kan li’ og som fremmer det, der tæller: At spise godt og hygge sig sammen. Vi lancerer kampagnen med filmen her, og bakker indsatsen op på aftensmadder.dk med enkle tips – ikke opskrifter - der inspirerer og fremmer hyggen.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Reklame- og mediebureauet Nørgård Mikkelsen udnævner ny partner

  Nørgård Mikkelsen udvidede pr. 1.1.2023 partnerkredsen med kreativ direktør Rasmus Nybo fra...

  Twitch x Røde Kors

  Unge mænd er en notorisk svær målgruppe for genbrugsbutikkerne at nå. Derfor søsætter vi i dag et...

  Dug-frisk imagekampagne for Lidl

  Lidl rykker frem i både imagemålinger og salg. Med en ny imagekampagne er de klar til at tage den...