Nyheder

Nørgård Mikkelsen 23/09/2021 2 min

Amazon Prime: Nu bliver retail-Sverige blæst omkuld

Med indførelsen af Amazon Prime i Sverige, kan svenske e-tailere godt forberede sig på, at den konkurrence, de har mærket fra Amazon siden introduktionen sidste år, nu bliver væsentligt stærkere. 

Amazon

Nørgård Mikkelsen 11/08/2021 5 min

Beskyt dit brand på Amazon

Selvom ingen endnu ved, præcis hvornår amazon.dk bliver en realitet, så gør du alligevel klogt i at begynde beskyttelsen af dit brand, inden giganten gør sit indtog – uanset, om du har planer om at sælge på platformen eller ej.  

Amazon

Nørgård Mikkelsen 23/06/2021 3 min

Stor dansk interiør-virksomhed opnår kæmpe vækst i Tyskland

Ved målrettet brug af Amazon er det på få måneder lykkedes os at hjælpe en stor dansk design- og interiørvirksomhed til at opnå million-salg i Tyskland.

E-commerce

Amazon

Nørgård Mikkelsen 10/05/2021 8 min

5 must wins for retailere i en Amazon-tid

I den offentlige debat er Amazon blevet udråbt som en kæmpe trussel mod retail. En debat som risikerer at skygge for de lige så store muligheder, som verdens største digitale markedsplads åbner for. 

Amazon

Nørgård Mikkelsen 19/04/2021 7 min

Svenskerne er gået ombord på Amazon

I november lancerede markedspladsgiganten Amazon deres svenske side, og siden da har det været diskuteret heftigt, hvor hurtigt svenskerne ville tage platformen til sig. Det har vi nu undersøgt sammen med analysebureauet Norstat. 

Amazon

Nørgård Mikkelsen 29/03/2021 6 min

Webinar: Hvor langt er Amazon i Sverige?

I hvor stort omfang er e-handlen i Norden påvirket af Amazons indtog i Sverige? Det spørgsmål har du nu mulighed for at få svar på i et 45 minutters webinar.

E-commerce

Amazon