KOMMUNIKATION

  Vi står klar til at producere din kommunikation for dig, uanset hvilke platforme du ønsker at udkomme på. Vi har stor erfaring med produktion af kataloger, annoncer, POS-materialer og meget mere.

  Kataloger

  Et trykt katalog er den direkte vej ind i forbrugerens dagligstue. Vi står klar til at hjælpe, uanset om det drejer sig om en klassisk tilbudsavis, et elegant køkkenkatalog eller du måske drømmer om en luksuriøs coffee table book med lang levetid. Vores dygtige team af AD’ere og designere udvikler i fællesskab den helt rigtige form, som hjælper dig med en endnu stærkere forbindelse til dine kunder.

  Printannoncer

  Det handler om at ramme kunderne dér, hvor kunderne er – og på den måde, de er der. Det vil sige, at nogle budskaber gør sig virkelig godt til de hurtige, digitale medier, mens andre til stadighed gør sig bedre som en klassisk printannonce. Her er forbrugeren i forvejen indstillet på fordybelse, og dermed klar til at tage indholdet ind i god ro og mag. En position, som kan være svær at opnå i det moderne mediebillede. 

  Butiksaktivering

  Du har fået kunden ned i butikken, men salget er ikke sikret endnu, for lige ved siden af dit produkt står konkurrentens – og hvad er den store forskel egentlig? Produkterne skal aktiveres helt nede i butikken, så kunden kan se dine USP’er i tæt forbindelse med selve handlen og dermed styrke din position. Derfor arbejder vi med iøjnefaldende og inspirerende butiksaktivering, der hjælper handlen det sidste stykke i mål med alt lige fra floor stickers og ellipser til mindeværdige former for sampling med smagsprøver til kunderne. 

   

  Får du fuld effekt af din indsats i butikken?

  Hos Nørgård Mikkelsen elsker vi butikken, og de muligheder den giver for at skabe effekt. Det er her, du kan skabe hele oplevelsen af dit brand, levendegøre dine ambitioner, binde sløjfe på kunderejsen – og i sidste ende konvertere en shopper til en betalende kunde. Men hvordan øger du effekten af din kommunikation i butikken bedst og nemmest? Vi har samlet 5 uundværlige tips, du bør tage udgangspunkt i, hvis du vil lære at styrke din instore kommunikation.

  Outdoor

  Kunsten at fange den flygtige opmærksomhed i et fortravlet gadebillede uden at forstyrre trafikken. Det er en balancegang vores kreative team af AD’ere og tekstforfattere mestrer med stor elegance, om det så gælder en abribus, et A-skilt eller en rullende bus.

  • X-ray_Bus_886x1360
  • Rynkeby_Laeskur_886x1350
  • Heinz_Bus_886x1360
  • Fri_Bus_886x1360
  • Heinz_Outdoor_886x913
  • KK_886x913px
  1 /

   Outdoor

   Kunsten at fange den flygtige opmærksomhed i et fortravlet gadebillede uden at forstyrre trafikken. Det er en balancegang vores kreative team af AD’ere og tekstforfattere mestrer med stor elegance, om det så gælder en abribus, et A-skilt eller en rullende bus.

   Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

   Thomas Aadal

   Kontaktdirektør & Partner