Social media

  Ingen kan være i tvivl om de sociale mediers betydning. Det er benhård business, der kræver en klar strategi, sikker styring og en god portion nysgerrighed. Du vil opleve, at vi som samarbejdspartner insisterer på, at du skal dyppe tæerne i de nye kanaler, der er på vej, så du altid har det optimale mix. 

  Rådgivning

  Hvordan bruger du de sociale medier, så de både er relevante og involverende for dine kunder, og samtidig hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål? Og hvordan véd du, hvornår timing er rigtig for at gå ombord på Tik TokClubhouse eller det næste, nye sociale medie? Det er dét, du har os til at svare på.  

  Strategi

  De sociale medier skal generere forretningsmæssig værdi, og det er dét, vi lægger strategien efter. Vi sikrer, at du bruger de rette medier, alt efter om dit mål er kendskab, præference igennem tidsforbrug eller direkte salg. Og vi arbejder - time for time  - for at få det optimale ud af de kanaler, vi har taget i brug.  

  Kreativ udvikling

  At være god til at producere juice, brød eller snaps betyder ikke, at du også er god til at skabe en facebook instant experience. Men brugerne forventer det: At du forstår mediet lige så godt, som de gør. Så ved at lægge din viden og vores kompetencer sammen, kan vi sikre interessant indhold, der styrker din overordnede brandfortælling på brugernes og mediets præmisser. 

  Content produktion

  Vi kan hjælpe dig til at planlægge årets indsats, så vi sammen skaber et godt overblik over de store linjer. Det giver plads til at improvisere og mulighed for at rykke, når det uventede sker eller den helt rigtige newsjacking idé opstår. 

  Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Henrik Rewes

  Digital Direktør & Partner