Amazon

  Digitale markedspladser som Amazon er i dag en af vores kompetencer, både når vi taler strategisk rådgivning og det daglige arbejde på platformen. Vi uddanner løbende danske virksomheder i brugen af Amazon i samarbejde Børsen Uddannelse. Vi har desuden et stærkt strategisk samarbejde med Finc3, der er Tysklands førende specialister på området, for at sikre et bredt perspektiv i arbejdet.

  Analyse

  Uanset om du allerede er på Amazon eller påtænker det i den nærmeste fremtid, er indsigt i markedssituationen altid en vigtig del af succes.  

  Gennem analyse af potentiale og performance – Brand/Kategori/Produkt – kan muligheder og vækst afdækkes for beslutningsprocesser og optimering af indsatser.

  Onboarding 

  Indgangen til Amazon kan for nogen se uoverskuelig ud, hvilket kan være en stopklods for at komme i gang.  

  Vores mål er at gøre rejsen nemmere og mere enkel via rådgivning og/eller operationel hjælp med kontooprettelse, produktimport, told, moms og logistik, så faldgruber og benspænd minimeres mest muligt. 

  Content

  ”Content is King” har du sikkert hørt før. I forhold til Amazon og evnen til at afsætte produkter har dette udsagn aldrig været mere relevant. 

  Gennem rådgivning eller operationel assistance skaber vi Amazon-relevant indhold, oversætter til relevante markedssprogtager stilling til billeder (Brand & Produkt), udarbejder A+ content, bearbejder reviews og sørger for søgeordsoptimering der lever op til ambitionerne. 

  Marketing

  Amazon er ikke ”bare” en markedsplads; det er i høj grad en markedsføringsplads, hvor man kan skabe opmærksomhed for produkter og styrke sit salg lidt på samme mådsom med Google Ads. Og dog… 

  Gennem display-annoncering samt brand- og/eller søgeordsoptimering kan der sættes ekstra skub i opmærksomheden, så salget styrkes på platformen og det pågældende marked. På den måde kan vi gennem kontinuerlig effektoptimering sikre optimale forhold for succes. 

  Download guiden her

  Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Jeppe Hamming

  Chef for Markedspladser & Partner