Annoncering

  Amazon er både verdens største markedsplads og verdens hurtigst voksende markedsføringsplatform. Og det er ikke kun størrelsen, der gør Amazons gigantiske økosystem interessant. Amazon kan nemlig noget andet end andre annoncemedier. Amazon ved præcis hvilke produkter, du søger efter, kigger på og køber. Værdifulde data, som ingen andre har, og som bruges til at ramme de helt rigtige kunder med annoncer på Amazons egne og andres platforme – også selvom du ikke sælger på Amazon.
   
  Sælger du varer på Amazon, kan vi med display-annoncering samt brand- og/eller søgeordsoptimering sætte ekstra skub i opmærksomheden, så salget styrkes på platformen og det pågældende marked. På den måde kan vi kontinuerligt sikre synlighed og optimere effekten.

  Ads ud fra søgeord

  Dine forbrugere anvender helt bestemte søgeord, når de leder efter specifikke produkter på Amazon. Du kan være med til at sikre, at der kommer trafik ind på din Amazon-konto og dine produkter gennem søgeordsoptimeret annoncering, der målrettes lige præcis de forbrugere, der leder efter dine produkter. Vi rådgiver, opsætter og optimerer løbende på annoncerne, så vi sammen kan være med til at sikre, at de performer bedst muligt og trækker relevant trafik ind på din Amazon-konto.

  Skab volumen med ads

  De eftertragtede placeringer på Amazon, der eksponeres for flest brugere, er afsat til annoncering. På den måde kan du betale dig til god eksponering, som er særlig effektivt i den første periode, når du kommer på Amazon. Med Display Ads kan du få dine annoncer eksponeret for brugere, der har vist interesse for produkter på Amazon, der er relateret til dine. Er du et rejsebureau, kan du for eksempel annoncere rejser overfor brugere, der har købt kufferter på Amazon.

  Download guiden her

  Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Jeppe Hamming

  Chef for Markedspladser & Partner